G2 Esports – LEC 3. Hafta Özeti

League of Legends Avrupa Şampiyonası'nın (LEC) 3. haftasında G2 Esports (G2) takımlara karşı çıktı: Rogue Gaming (RGE) ve Fnatic (FNC).

Rogue Gaming (3-1)

@LEC'nin izniyle
sayılar

Öldürmeler çok yakındı: G2’nin lehine 20 ila 15. G2 yedi kule kaptı ve RGE kendi dört kulesini aldı. Ancak, G2'nin beş ejderhayı sallayabildiği için Ejderha Ruhu ve Yaşlı Ejderha ve RGE sadece bir tane aldı ve G2'nin zaferlerini kazanmasına izin verdi. RGE bir Baron çalarak gizlice girdi, ancak oyunu kendi tarafına getirmek için kullanamadı.

Önemli

RGE zorlu bir rakiptir ve G2’nin Lucian, Elise ve Thresh’i (2. haftadaki G2’nin en büyük şampiyonları) yasakladı. Taslağa giren tekerlekler, “Rogue bir üzüntü çıkarabilir mi?” Diye açıkladı. Onları yanlış kanıtlamak için Gka, Luka “PERKZ” Sett ile birlikte Perktan bot şeridine çok erken bir gank çaldığında ve Oskar'ı çıkardığında ilk kanını aldı. “Vander” Bogdan sadece 4. seviyede!

G2’nin normal oyun tarzının tersine, oyun ilk büyük takım savaşı gerçekleştiğinde 23 dakikaya kadar 2-1 (öldürme sayısı) idi. Oyunun çoğu, PERKZ'nin patron seviyesini ayarlamak için RGE’nin ekibine solo yaklaşımlar getiren Boss: Sett ile çöküyor. Sett’in Showstopper'ını hafife almayın.

RGE, G2’nin güvenini zayıflıklarına çevirdi. Emil “Larssen” Larsson’un yüksek hasarı ve LeBlanc ile PERKZ 'i aşma yeteneği, G2'nin orta savaşta kayıplara neden oldu. Kacper “Inspired” Sloma, Lee Sin ile güçlü oyunlar oynayarak, Wunder'ı bir kancayı engellemek için Mihael “Mikyx” Mehle’nin Nautilus'una atmak gibi ekledi. Ancak yetenek aşımı aştı, G2 çok agresifti.

MVP

MVP Wunder ve Soraka'ya gidiyor. Caps ikincisi Aphelios ile takım dövüşlerinde yaklaşık 5 bin hasar verdi. Herkes; tekerlekler, taraftarlar, RGE, G2'de ilk kimin öldürüleceğini biliyordu: Soraka. RGE’den Finn “Finn” Wiestal, ekibin oyunun çoğu için Soraka’ya bağlı olduğunu belirtti. PERKZ ve Caps'in Wunder'dan ayrıldığı tek kavgada G2 için en büyük kayıp meydana geldi. Diğer dövüşler için PERKZ ve Caps nadiren öldüler ve iyileşme nedeniyle acımasızca savaşa girebildiler. Wunder, ölçeklendirilmiş bir Soraka üst şeridinin tehlikeli olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.

vs Fnatic (4-1)

“Fnatic, şu ana kadar oynayacağımız en iyi takım.” – Wunder

Yine Haftanın Maçı'nda yer alan G2, FNC ile çok yakın bir oyunda karşılaştı. Bu maç, Caps vs MAartin “Rekkles” Larsson'un rekabet öyküsü nedeniyle özeldi.

sayılar

G2, 6-0 (galibiyet / mağlubiyet) galibiyeti için bir zafer daha kazandı. Öldürmeler G2’nin her zamanki lehine, 25-9, G2 için sekiz kuleye ve FNC için bir kuleye yol açtı. Ejderhalar G2 için iki, FNC için üç ve G2 için bir Baron Buff idi.

Önemli

İlk Kan, ölmekte olan bir Caps'e yardım etmek için bot şeridine ışınlandıktan sonra Wunder'a gitti; Rekkles'ı öldürür ve Caps'in Zdravets “Hylissang” Iliev Galabov'u seçmesine izin verir. G2'nin ilk oyunu, PERKZ tarafından 8 dakika süren beş gank oyunu ile mümkün olduğunca çok sayıda bot yanına sahip olmaktı. Caps, savaşlar sırasında takım çapında kalkanlar sağlamak için Senna’nın mükemmel zamanlanmış Şafak Gölgelerinden yararlandı.

FNC oyun sırasında çok iyi oynadı, G2’nin agresif stilini eşleştirdi ve birçok pusu elde etmeye çalıştı. Her iki takımda da iki Teleport vardı, bu yüzden maç mükemmel sonuçlar ve belirleyici takım savaşlarıyla ileri geri gitti – hedef, diğer takımın yapabileceği bir sonraki takım savaşına hazırlanmaktı.

Aşırı taahhüt, her iki takımın da sahip olduğu bir kusurdu, ancak G2 hepsi oyunda daha deneyimli; özellikle League of Legends Worlds Championship 2019 maçlarındaki oyunlarından.

G2 Esport 3. Hafta Özeti
“Hylissang sadece ölmek istiyor.” – Daniel “Drakos” Drakos (LoL Esports üzerinden Screengrab)
MVP

PERKZ Ryze oyunları ile MVP'yi bu oyun için alıyor. Ryze’nin G2 için üçüncü Teleport görevi gören Realm Warp, erken oyun oyuncularının Wunder ve Caps'i ileri itmelerine izin verdi. Takım savaşları başladığında, PERKZ genellikle ekibinden ayrılıp ön hatta G2'nin geri kalanıyla meşgulken, her bir dövüşte yüksek Kalabalık Kontrolü ve hasara izin vererek Marcin “Jankos” Jankowski veya Öldürmek için kapaklar.

vs Misfits Oyun (4-2)

@MisfitsGG'nin izniyle

Kayalık bir başlangıçtan sonra, Misfits Gaming (MSF) güzel bir şekilde yerleşti ve ikinci sırada yer aldı. Kıdemli Fabian “Febiven” Diepstraten, çaylaklarının vahşi oyunlarının sınırlayıcısı olduğunu söylüyor; kontrol altında tutmak. Çok uyarlanabilir olmalarına rağmen, geçen yıl play-off yapmalarının nedeni G2 kadar uyarlanabilir değiller. Gelecek hafta yeni kompozisyonun liderliğini sürdürüp sürdüremeyeceğini göstereceğiz.

FC Schalke 04 Esports (0-6) Karşılaştırması

Takım kazanabildiği her seferinde, takım oyunun sonlarında şüpheli savaşlar ve objektif önceliklerle dolanır. Bu hafta MSF ve S04'te takımın nihai yeteneklerini geride tutan anları vardı. İşte bir başka önemli gerçek: çok sayıda kaçırılan beceri çekimi vardı. Takım karaya çıkma yeteneklerine güvenirken oyun oynayamaz.

Schalke04.de'nin izniyle

Odaklanacak oyuncu Konstantinos-Napoleon “FORG1VEN” Tzortziou. Diğer oyuncuların çok iyi olduğu biliniyor ve takımları için güçlü oyunlar yapabiliyorlar. FORG1VEN – hala şaşırtıcı mı, yoksa hayranlar onu hatalarından dolayı affetmek zorunda mı kalacak? Takımdaki bireysel yetenek harika, ancak adım atmazsa G2 tüm takımı parçalayacak.

G2 Esports içeriği veya diğer LoL espor içeriği hakkında daha fazla bilgi için buradaki Mani’nin diğer makalelerine göz atın.

En iyi esport haberleri hakkında daha fazla bilgi için Game Haus'u takip edin. Facebook ve heyecan. Okuduğunuz için teşekkürler!

“Haus'umuzdan sizlere”