Logitech G, William Byron eSports ile ortaklık kuruyor

Oyun çevre birimleri markası Logitech G 22 yaşındaki NASCAR sürücüsü ve iRacing ekibi sahibi ile ortaklık kurdu William Byron.

Anlaşmanın bir parçası olarak Bryon, simülasyon yarış sahnesini tanıtmak için özel olarak Logitech G ile birlikte çalışacak.

William Byron x Logitech G
Fotoğraf kredisi: Logitech G

İLGİLİ: Coca-Cola, eNASCAR iRacing Serisinin yetkilendirme sponsoru seçildi

Vincent Borel, Logitech Genel Müdürü G,, Bir sürümde ortaklığı tartıştı: “Baştan beri, hem eracing sporunun büyümesini görmek hem de daha fazla insanı yarışmaya teşvik etmek istiyoruz. Bugün sim yarış motor sporlarını daha önce hiç olmadığı gibi demokratikleştiriyor. William ve iRacing ekibiyle ortak olmaktan ve eracing sporunu inşa etmek ve büyütmek için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. ”

Byron, Logitech G’nin sim yarış çabalarının resmi büyükelçisi olacak. Çevre birimleri markası, William Byron eSpor 2020 eNASCAR iRacing Serisi sezonu boyunca logosunu Nick Ottinger’ın arabasının önüne diken sim yarış ekibi.

İLGİLİ: G2 Esports, Logitech G ortaklığı için 2020'yi genişletti

Byron ayrıca anlaşmaya da yorum yaptı: “Her genç sürücü yürekten bir oyuncu, benim için Logitech G'nin direksiyonlarını kullanarak yatak odamda yarışan bir çocukken başladı. Benim için, odamda oyun oynamak ve daha sonra iRacing devresinde rekabet etmek, bugün olduğum yarışçı olmada kilit bir rol oynadı ve bugün yaptığımız işin ayrılmaz bir parçası haline gelmeye devam ediyor.

“Şimdi kendi ekibimi kurmak ve bunu gerçekleştirmek için Logitech G ile çalışmak, bir hayalin gerçekleşmesi. Bu, kendi kariyerimi başlatmamda yardımcı olan bir topluluğa geri dönmem için harika bir yol. Logitech G, aynı yarış ve yenilik tutkusunu paylaştığımız için mükemmel bir ortaktır. En önemlisi ikimiz de eracing'in geleceğine yatırım yapıyoruz. Birlikte diğerlerine yarış tutkularını takip etmeleri için ilham vereceğiz. ”

Esports Insider diyor ki: Bu, G2 Esports ile sim yarışına önceki katılımı göz önüne alındığında Logitech G'den mantıklı bir hareket. 2020 sezonunda iki taraf arasında bol miktarda aktivasyon arıyoruz ancak bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinden emin değiliz.

YouTube'da ESI'ya abone olun