League of Legends: Clid on GEN Ruler: "Ona karşı oynadığım zaman oldukça mükemmeldi … Şimdi birlikte oynadığımıza göre bazen aptal."

Gen.G Esports, 2020 League of Legends Şampiyonlar Kore Bahar Split'te DAMWON Gaming'i esintiyle indirdi. 2-0'lık bir turdu ve her iki oyun da diğer maçlara kıyasla nispeten kısaydı. Maçta Park “Cetvel” Jae-hyeok takımın kaptanı olarak iyi performans gösterdi ve takımının zaferine katkıda bulundu.

Bugünkü galibiyet itibariyle Gen.G zirvede. Kendinizi iyi hissetmelisiniz.

İlk olarak, daha mutluyum çünkü çok hata yapmadık. Sinerji iyileşiyor ve evet, 1. sırada olduğumuz için mutluyum.

DAMWON kolay bir eşleşme değildi. Endişelenmedin mi?

DAMWON'un ekip içinde herhangi bir değişikliği olmadı ve her zaman iyiydi, bu yüzden biraz endişeliydik, ancak takım arkadaşlarımın bu kadar iyi yaptığı için mutluyum. Kendimi çok iyi hissediyorum.

Bugün Kai’Sa oynadın. Bazı insanlar onun meta ile iyi gitmeyen bir şampiyon olduğunu söylüyor. Neden Kai’Sa oynadın?

Kai’Sa'yı seviyorum ve onu çok çalıştım. Kai’Sa'yı seçtim çünkü onu iyi oynayacağımdan emindim. Sanırım onu ​​ne zaman seçmeye hazırım. (En çok seçtiğiniz şampiyon mu?) Evet. Ancak, meta ile iyi gitmediğine katılıyorum.

Gen.G oyuncuların çoğuyla yeniden imzalamadı. Sadece sen ve desteğin kaldığında endişelenmedin mi?

Dürüst olmak gerekirse, oldukça endişeliydim. Ekip tamamlanana kadar 'İyi bir şekilde yeniden inşa edebilir miyiz?' Diye düşündüm. Ekibimiz bu şekilde tamamlandığında çok memnun oldum.

Bazı insanlar size 'yüzüğün dostluğu' der. Oyuncular tek tek veya hepsi birlikte eklendi.

O zamanlar haberleri tek tek duyduğumda endişeli hissettim ve bu da ilginçti. Bunun soba liginin eğlencesi olması gerektiğini hissettim.

Hangi oyuncu katıldıklarında en mutluydunuz?

CLID. Geçen yıl çok güzel yaptı, bu yüzden mutluydum.

Clid'e ve onunla oynamak farklı hissetmeli.

Evet. Bazen oyunlarda yeterince iyi olmadığı anlar olur. Ona karşı oynadığımda, sık sık 'bu mümkün mü?' Ya da 'bundan kurtuldu mu?' Diye düşündüğümden oldukça mükemmeldi ama şimdi birlikte oynadığımıza göre, bazen aptal. Bu yeni bir şeydi ve sevimli olduğunu düşündüm.

Eskisinden çok daha fazla gönüllü oldun.

Biliyorum. Ben de hissedebiliyorum.

Gen.G iyi gidiyor. Bazı taraftarlar size 'yüzüğün dostluğu' adını verdiği için Frodo’nun rolü gibisiniz. Size baskı yapıyor mu?

Takım ilk tamamlandığında hepsinin gerçekten iyi olduğunu düşündüm. Bu yüzden insanların bizi dışarıdan nasıl gördüğünü düşünmek yerine kendime yeni oyunculara kötü davrandığımı göstermemem gerektiğini hissettim. Ben baskı hissettim, ama diğer insanların bizi nasıl gördüklerine aldırmadım.

Bu oyuncular arasında iyi bir örnek oluşturduğunuzu düşünüyor musunuz?

İster pratik ister resmi maçlarda olsun, son derece iyi çalıştığımı düşünüyorum.

Sonra senden sonra kimin iyi gittiğini düşünüyorsun?

Bence bu Kellin. Söylediklerimi çok iyi dinliyor. Müteşekkir olduğum çok şey var.

Kellin nasıl bir oyuncu?

İlk katıldığında hiçbir şey bilmiyordu ve aptalca göründüğü zamanlar vardı, ama o hızlı bir öğrenen ve güçlü bir öğrenme arzusu var.

Belki de ona tarzınızı iyi öğrettiğiniz için mi?

Ona her şeyi öğrettim. Kulvardan vizyona tek tek ulaşmaya. İyi öğrendi. Bu konuda onun akıllı bir oyuncu olduğunu düşündüm.

O zaman Kellin'in 'Cetvel tarafından yapıldığı' diyebilir miyiz?

Evet. Onu yeniden inşa ettim. Onu bir robot haline getirdi.

Şu anda LCK'da, T1 de oldukça iyi. Bir sonraki maçınız onlara karşı. Nasıl gideceğini düşünüyorsun?

Her şeyden çok eğlenceli olacağını düşünüyorum. Görünüşe göre çok savaşacağız ve dört gözle beklediğim şeyler var. Şeritlerin hepsi güçlü ve iyi, bu yüzden hazırlıkta daha çok çalışmalıyız.

Karşı oynayacağınız bot şeridi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Her zaman gerçekten iyi oyuncular olduklarını düşünmüştüm. Daha iyisini yapmamız gerekecekti.

Ekip iyi kurulduğu sürece, bu yıl için yüksek beklentileriniz olacaktır. Düşüncelerin neler?

Harika oyuncular bize katıldı, bu yüzden LCK'dan tüm uluslararası müsabakalara kadar her şeyi kazanmak istiyorum. (Grand slam?) Evet. Bahar, MSI, Yaz, Dünyalar… Hepsini kazanmak istiyorum.

Size tezahürat yapan taraftarlara son yorumlar?

Bugün Sevgililer Günü, ama coronavirüs yüzünden seninle buluşamadığım üzücü. Umarım herkes iyidir ve her şey normale döner. Hayranlarla en kısa zamanda görüşmek istiyorum. Bize tezahürat ettiğiniz için teşekkür ederiz.