Samsung ve Legacy Esports Bir Yıl Daha Birlikte Savaşıyor – channelnews

Samsung bugün, Avustralya'nın en hızlı büyüyen esport ekiplerinden Legacy Esports ile ortaklığını yenilediğini açıkladı.

Anlaşma, ortaklığı üçüncü yılına getiriyor – her iki marka da Avustralya ekibini ve yerel esport topluluğunu daha da geliştirme planları ile yeni on yıla adım atıyor.

Phil, 'Yeni bir on yıla girerken, daha fazla oyuncunun ve izleyicinin dikkatini çeken Avustralya'da e-sporların büyümeye devam ettiğini göreceğiz ve Legacy Esports'a olan bağlılığımız büyümelerini desteklemeye devam etmek ve ulaşılmazları mümkün kılmalarına yardımcı olmaktır. Gaut, Ekran ve Bellek Çözümleri Direktörü, Samsung Electronics Australia.

“Legacy Esports ile yenilenen ortaklığımız, Avustralya'yı temsil etme konusundaki değişmez oyun tutkusu ve ateşiyle ateşlenen bu yönde bir adım daha ileri.”

Duyuru, Samsung Avustralya ve Legacy Esports’un son iki yıl boyunca tabandan oyun programları geliştirmek için yaptığı çalışmaları temel alıyor. Şimdi, her iki marka da 'bir sonraki seviyeye' çıtayı yükseltmek ve Legacy Esports'un küresel oyun alanındaki varlığını güçlendirmek için birlikte çalışmak istiyor.

Eski Esports Esports Başkanı Tim Wendell, “Samsung ile ortaklığımızın üçüncü yılına girerken ve birlikte neler yapmaya devam edebileceğimiz konusunda heyecan duyduğumuz için geleceği dört gözle bekliyoruz” dedi.

Samsung Samsung'dan aldığımız destek, sporcularımızın gelişimi için çok önemliydi ve işbirliği yapmanın yeni yollarını keşfetmek için sabırsızlanıyoruz. ”

Ortaklık, Samsung'un Legacy Esports oyun takımlarını NVMe M.2 SSD'leri ve kavisli oyun monitörleriyle donatmaya devam edeceğini ve oyuncuların daldırılmasını desteklemeyi ve bu yıl yeni bir rekabetçi oyun seviyesine yardımcı olmayı amaçladığını görecek.

Samsung’un SSD'leri ve oyun monitörleri hakkında daha fazla bilgi arayan tüketiciler, Samsung Electronics Australia’yı görebilir ve ekibin bir sonraki yarışmasında ne zaman rekabet edeceğini öğrenmek için Legacy Esports’un web sitesini ziyaret edebilirler.

(Fotoğraf: Jaap Arriens / Sipa USA)

Yayın Yazarı Hakkında