Riot Games FPS 'A Projesi' sızıntısı, görünüşte 'Valorant' olarak adlandırılıyor

Riot Games, sorumlu büyük stüdyo efsaneler Ligi, Teamfight Taktikleri ve Runeterra Efsaneleri, yeni “Project A” FPS unvanı hakkında, efsaneler Ligi 10. yıldönümü kutlama akışı ile birlikte bir sürü diğer oyunlar. Bununla birlikte, bir dizi sızıntı, stüdyonun şu anda adlandırıldığı iddia edilen iddialı yeni FPS projesi hakkında zengin bir bilgi ortaya çıkardı. Valorant.

A Projesi'ne Valorant adı verildi mi?

Hayran Twitter hesabı, @ProjectAOnline, yeni bir Riot Games ticari markasına ve uykuda olan bir "PlayValorant" Twitter hesabına göre noktaları birleştirdi Valorant “PlayValorant” adında bir hareketsiz twitter hesabının keşfinden sonra A Projesi'nin resmi adı olabilir. Bu isim kuzey kıtası Valoran efsaneler LigiRun Runeterra'nın kurgusal dünyası.

Başka bir hayran hesabı, @ValorantTheGame, olduğu gibi bir karakter seçimi oyun öncesi lobi gibi görünen oyun içi bir ekran görüntüsü yayınladı İleri Takip. Takım kompozisyonu solda, oyuncunun seçili karakteri ve ortada ve sağda yetenekleri ile altta sosyal özelliklere sahip bir sohbet kutusu görüntülenir. Seçilen karakter Sage olarak adlandırılırken, sol tarafta kilitli diğer iki karakter “Brimstone” ve “Viper” adlarını taşır. Daha tanımlanmamış karakterler, kullanıcı arayüzünün orta alt kısmında seçilebilecek şekilde görülebilir.

isyan oyunları sızıntı ayrıntıları proje valorant

Valorant’ın ilk kahramanları: Sage & Viper

Sage’in gösterilen dört yeteneği, Bariyer Küresi, Yavaş Küre, Şifa Küresi ve Ressurection, onun bir destek karakteri olduğunu gösteriyor. Karakter modeli ve yetenek açıklamaları göz önüne alındığında, kartal gözlü hayranlar Sage’in oyununun 2019 yılının Ekim ayında Project A’nın duyuru fragmanında zaten göründüğüne inanıyorlar. CSGO profesyonel oyuncu Volcano, Valorant, pilot adaçayı. Volcano, bilinmeyen maskeli karakteri oynayan bir müttefiki izliyor ve silahlı çatışmada ölüyor. Daha sonra geçici bir örtü sağlamak için bir duvar çağırır ve Bariyer Orb duvarının merkezi kırılmadan önce ölü takım arkadaşını canlandırmak için zaman alır ve diğer taraftaki bir düşmanı yarı otomatik olarak öldürür.

Aynı Proje Duyuru fragmanı, sızan karakter Viper'dan neler bekleyebileceğimizi de ortaya koyuyor. Şeffaf siyah saçlı bir kadın ve cerrahi maskeyi anımsatan yeşil bir yüz kapağı olan Viper için karakter profili sanatı, fragmandan bir oyun alıntısının öldürme beslemesinde gösterilen sanatla eşleşiyor. Klipte, Viper zehirli gaz gibi görünen bir şeyin opak bir duvarını dağıtan bir el bombası atmadan önce yeşil bir duman duvarı çağırıyor. Bu klipte Viper, bir pompalı av tüfeği kullanıyor.

2020'ye doğru ilerledikçe Valorant / Project Bir haber mutlaka takip edilecek. En son gelişmeler için Daily Esports'a bağlı kalın.