Riot, Legends Tüketici Birliğini Onarmaya Çalışacak… Bir kez daha

Yine de Last Fantasy 7 Remake'in ortaya çıkmasına bir ay var, ancak bu, bireylerin yine de ayrıntılar için suçlama yapmadığı anlamına gelmez. Bize kısa bir tanıtım yapmak için daha önce lanse edilen kısa bir demo ile, spora yapılan ayarlamalar hakkında konuştuğu yerde ayrıca bir Tetsuya Nomura röportajı var.

Last Fantasy 7, yalnızca yazma ve oynanış yoluyla değil, aynı zamanda yaş yoluyla da alınabilecek her yaklaşımda zamanının bir ürünüdür. Last Fantasy 7, ilk lansmanında oynamak için yuvarlak olan bireyler tarafından geleneksel olarak görülürken, o zamandan beri yirmi yıl verildi.

Tetsuya Nomura röportajına uygun olarak, sporun kendisine, dünyaya, dövüş sistemine ve daha fazlasına verilen çok fazla değişiklik olduğu açıklamasının bir kısmı, sadece Son Fantezi takipçilerine değil, ilginç hale getirmektir. , ancak ek olarak 7 ile diziye girebilecek yeni gelenlere.

Önemli ayarlardan biri, eşsizin zamanlanmış savaş sistemi ile Last Fantasy 15’in gerçek zamanlı dövüşü arasında bir melez olan dövüş sistemini içeriyor. Bununla birlikte, onu değiştirmekle birlikte, spor geliştirme ekibinin, zıt karakterlerin bıkmayacağından ve kişilik değiştiren bir mekanik yaratacağından emin olması gerekiyordu. Ayrıca aralarında savaş ortasında bir diyalog var.

Sporun büyümesi, AVALANCHE'nin sporun ilk eyleminin bitiminde ölen üç benzersiz üyesi olan Jesse, Biggs ve Wedge gibi çok sayıda yan karakterin derinleşmesine izin veriyor. Nomura, örnek olarak, ekstra derinliğini sunmak için Jesse’nin ikametgahına gitmesi ve annesiyle babasının toplanması hakkında konuştu.

Tetsuya Nomura röportajı, Midgar'ın başlangıç ​​metropolünden hiçbir şekilde ayrılmamasına bakılmaksızın yaklaşık 40 saat olabilecek rekreasyon içindeki tüm içerik malzemesinin herkesi yerine getireceğinden emin olduğunu söyleyerek onunla kapandı.

Bunun doğru olup olmadığını bilmesek de, Last Fantasy 7 Remake tamamen mükemmel gibi görünüyor. Spor muhtemelen 10 Nisan'da sadece Ps 4 için yayınlanacak.