Bilinmeyen hata League of Legends oyuncularının oyundan rastgele çıkmasına neden oluyor

Oyunun sürekli çıkmasına neden olan son sorunlar, bu sorunu yaşayan çok sayıda League of Legends oyuncusuna baş ağrısı verdi. Görünüşe göre bu sorunların çoğu, sihirdarların çoğunun varsaydığı gibi PC veya Windows güncellemelerinden kaynaklanmıyor.

Son birkaç gündür, League of Legends oyuncuları
 oyunlarının keyfini çıkmasını neredeyse imkansız hale getiren ekranlarının çıkmasına neden olan bir oyun içi hata. Önemli bir oyun sırasında sekmek, başa çıkmak için sinir bozucu.

Birçok oyuncu, sıralı bir oyuna başlama cesaretini bulmak için mücadele ediyor, çünkü sadece iki saniyelik bir ara bile oyunun sonundaki Baron oyunu üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. League of Legends alt düzenleme topluluğuna göre, bu sekmeler tüm oyuncular için aynı veya hatta benzer sıklıkta gelmiyor.

Bazıları sorunun günde bir veya iki kez meydana geldiğini belirtmekle birlikte, bu hatayı 7 ila 10 dakikada bir sıklıkta yaşayan oyuncular var. Bu, oyun aşaması başına yaklaşık bir duraklama (laning aşaması, oyun ortası ve oyun sonu) ve sadece 50-50 Baron kaybetmenin veya daha sonra Ornn'in nihai veya Oriana Shockwave gibi önemli bir yeteneğin kokusunun hayal kırıklığını hayal edebiliyoruz. Oyunun aşamaları.

Kısa bir özet
 Bu sorunlar için önerilen çözümlerden bazıları şunlardır: Windows'u güncelleme, kenarlıksız olma, Windows bildirimlerini kapatma ve hatta bilgisayarı yeniden başlatma. Bazı oyuncular, diğer oyunlarda da görülen hata nedeniyle bunun bir Windows sorunu olduğunu bildirirken, Mac kullanıcıları aynı mücadeleden geçtiğinden hızla reddedildi.

Tüm bu çile şimdiye kadar mevcut oyun deneyimi üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olsa da, birçok oyuncu istemcide son zamanlarda açıklanan değişikliklerin bu sorunun asıl nedeni olabileceğinden biraz toleranslı kaldı.

Riot Oyunları

League of Legends şampiyonu Ziggs deri çılgın bilim adamıÇılgın Bilim Adamı Ziggs

Şu anda orada herkes için eşit derecede iyi çalışan kesin düzeltmeler olmasa da, ekranın yukarıda belirtilen kenarlıksız olarak değiştirilmesi gibi küçük ayarlamalar abilir en azından sekmeler arasındaki geçişi düzelttiği için biraz yardım edin.