On yaşında ilk Milyonu kazandı. Çocuklar esportowi milyonerleri

Bazılarının görüşüne göre, bilgisayar oyunları oynamak, zaman kaybıdır. Bununla birlikte, herkes bunu profesyonel olarak yapan ve çok para kazanan insanlar olduğunu bilmiyor. Bunlardan en küçüğü – Thiago “kinG” Lapp 13 yaşında, 2019'da Fortnite Dünya Kupası'nda ikinci sırada ve aynı turnuvada birkaç milyondan fazla genç daha zenginti. Ancak, bu her şey değildir. En popüler, hala ilgili oldukları diğer gelir kaynakları, özellikle, işbirliği, reklam ve profesyonel dernekleri esportowymi ile sözleşmeleri.

İçerik esportowców sadece turnuvadan elde edilen gelir değildir, çünkü her profesyonel sporcu ve her zaman kazanmaz. Organizasyon esportową ile yapılan sözleşmenin gelirine ve diğer avantajlara dayanarak, profesyonel oyuncular, özellikle Akış ve reklam sözleşmeleri alabilirsiniz. Bu, bazen izlenim yaratabilecek en küçük ve özellikle görünürlüklerine bağlı olarak da geçerlidir. Örneğin, Fortnite oyununda dünya kupasında beşinci olan 13 yaşındaki Thiago Lapp, şu anda Twitter'da 145 binden fazla takipçiye sahip ve resmi yayın akışı platformu Nimo TV, diyor İletişim Ajansı gamingowej fantezisi Peter Plowman Expo.

5. Kyle “Bugha” yaw village (Fortnite): 16 yıl – 3 062 967 ABD doları

Pottsgrove, Pennsylvania ile birlikte gelir. 30 Aralık 2002'de Amerika Birleşik Devletleri'nde doğdu. Bazı ülkelerde, hala araba kullanma hakkı olacaktı ve geçen yılın 28. Haziran ayında 2019'da Fortnite Dünya Kupası'nı kazandı. Kazanmak için yaklaşık 3 milyon dolar aldı. Daha küçük turnuvalarda kazandığı ekstra para. Zaferi saatlerce süren Eğitimin sonucudur. Genç milyoner, Eğitimin günlük rutinine yatırım yaptığını ve harcama yapmamayı tercih ettiği fonlardan elde ettiği kazancı kabul etti.

4. Sumail “SumaiL” Hassan (Dota 2): 16 yıl – 1775268 ABD doları

Bu yıl sadece 21'i kutluyor. Doğum günü ve buna rağmen, birkaç yıldan beri bir milyoner. İlk Milyonu, Uluslararası 2015'te zorlanan bir Evil Geniuses Ekibi ile birlikte 16 yaşında kazanmıştır. Bu, ödül havuzunun her yıl büyüdüğü Dota 2'deki resmi dünya şampiyonasıdır. sanal öğeler. 2019 yılında, bu miktar zaten 34 milyon ABD dolarından fazla. Daha sonra Hassan takımı turnuva Top TEN'de sona erdi ve her katılımcı 230 bin dolar aldı.

3. Shane “EpikWhale” Pamuk (Fortnite): 16 yıl – 1264950 ABD doları

2019'da Dünya Kupası'nda Fortnite ile başa çıkmak için çok iyi olan Amerikalı genç listesinde bir başka. Bu turnuvada üçüncü sırada bir milyondan fazla bir servet var. On sekizinci doğum gününüz sadece bu yılın Ağustos ayında kutlanır ve yarışma sırasında henüz 17 yaşındaydı.

2. Jayden “Wolfiez” Ashman (Fortnite): 15 yıl – 11 140 027 ABD doları

Fortnite oyununda dünya kupasındaki genç Briton, Hollandalı Dave “Rojo” Jongiem ile birlikte oldu. Onunla birlikte, 2 milyon ABD dolarından fazla ayrılması için düetler yarışmasında ikinci oldu. Savaşçının annesi, oğlunun zaferinden sonra Lisa Dallman, oyunlar hakkında çok fazla şey bilmediğini itiraf etti ve başlangıçta Xbox'ı bile attı.

1. Thiago “kinG” Lapp (Fortnite): 13 yıl – 1006 150 ABD doları

Yaş-bilgisayar oyunlarının büyük çoğunluğunun sadece evde oynadığı oyunların tadını çıkarıyor. Bu arada, tarihi konser 22 547 kişide yer alan Arthur Ashe Stadyumu'nda. Yüksek sezonda Twitch ve YouTube platformlarındaki An, 2 milyondan fazla izleyicinin katılımıyla sona erdi. Sonunda, 900 bin dolar aldığı beşinci sırada yer aldı. Daha önce çeşitli turnuvalarda 100 binden fazla zenginleştirilmiş, böylece 13 yaşındayken, en genç esportowym milyoneri oldu.

Milyonlarca bilgisayar oyunu kazandı

Olympia-a Chance for Poland bilgisayar oyunları