League of Legends yaratıcıları zihinsel sağlıkla mücadele programı geliştiriyor

Dünyanın en büyük PC oyunu yaratıcısı League of Legends'ın yaratıcısı Riot Games, yeni ve önemli bir zihinsel sağlık girişimi sunmak için Headspace, Le Va ve Çocuk İstismarı Önleme Servisi ile işbirliği yaptı. Hatırlama ve Geri Yükleme.

Program, League of Legends topluluğu içinde sağlıklı oyun alışkanlıklarını geliştirirken zihinsel sağlık bilincini geliştirmeyi amaçlamaktadır. https://happymag.tv/riot-games-teams...health-awareness/

Riot Games, Geri Çağırma ve Geri Yükleme'yi başlatmak için Headspace ile birlikte çalıştı. Program, oyun topluluğunda zihinsel sağlık ve refah üzerine odaklanacaktır.

Oyun, birçok insan için günlük yaşamın önemli bir parçası haline geldi. Avustralyalıların ve Yeni Zelandalıların% 80'inden fazlası bilgisayar oyunları oynuyor. Bu arada, çocukların% 97'si genellikle ev içinde eğitim ve öğrenim aracı olarak oyun oynamaktadır.

Headspace Ulusal Klinik Danışmanı Simon Dodd, “Her yıl dört gençten biri zihinsel sağlık sorunu yaşayacak.” Oyun son derece popüler bir eğlence modu haline geldiğinden, zihinsel sağlık bilincini bu kadar geniş bir demografiye yükseltmek mantıklıdır.

“Oyun oynamak olumlu ve keyifli bir eğlence olabilir.” Dodd devam ediyor, "Ama gibi hayattaki her şey, aile ile zaman geçirmek gibi şeyleri yaparak sağlıklı bir denge oluşturmak önemlidir. arkadaşlar ve yeterince uyumak. ”

Program, 16 Mart Pazartesi günü, canlı yayınlanacak olan Efsaneler Ligi Okyanus Pro Ligi sırasında başlayacak. Etkinlik 21 Mart'a kadar sürecek ve akıl sağlığına odaklanan çeşitli özellikler içerecek. Örneğin Headspace, zorbalığa 20 Mart'ta Ulusal Zorbalıkla Mücadele Günü'nün bir parçası olarak hitap ederken, ertesi gün akıl sağlığı hakkında daha bütünsel bir tartışma yapılacak.

Akıl sağlığı, büyük ölçüde yanlış temsil edilen bir geçmişe sahiptir. Sonuç olarak, Geri Çağırma ve Geri Yükleme daha geniş bir anlayış için çok önemlidir. Kendinizde veya bir arkadaşınızda garip ruh hali desenleri fark ederseniz, daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.