Gelecek Hafta Bloodborne Masa Oyununa Katkıda Bulunabilirsiniz Kickstarter

Yeterli Cezalandırmadı mı?

Bir sürü video oyunu oyunu masaüstüne geri dönüyor gibi görünüyor. Yine de tamamen yeni bir şey değil. Kara Ruhlar, Fallout, Halo, Doom, StarCraft, Witcher ve XCOM gibi oyunların hepsinde tahta oyunları vardır. PAX East'te Borderlands, Tiny Tina’nın Robot Çay Partisi ile de kulübe katıldı. Şimdi, yolda bir Bloodborne tahta oyunumuz var, ancak video oyunu meslektaşı kadar acımasız olacak mı? CMON bu masa oyununa öncülük ediyor ve zaten bir Bloodborne kart oyunu yapmışlar, bu yüzden oyuna aşinalar.

Kanlı Masa Oyunu

Bu masa oyunu henüz gönderilmeye hazır değil. Gelecek hafta, taraftarlar Kickstarter'daki süreci finanse edebilecekler. Kitle fonlaması kampanyası 23 Nisan'da başlıyor. Bundan emin değilseniz, CMON masa oyunu için bir fragman yayınladı. Video oyuna bağlanma özelliği var. İki ortam arasında karakterler, mekanlar, canavarlar, silahlar ve savaş teknikleri paylaşılıyor. Fragman masa oyunu özellikleri ve gerçekleşen eylemin video oyunu görüntüleri arasında kesim yapar. Bazı masa üstü bağlantı elemanlarının kaynak malzeme ile çok az ilgisi vardır, ancak görünen o ki CMON gerçekten ipuçlarını dijital ortamdan alıyor.

Bloodborne tahta oyunu çini tabanlı bir oyun olarak oynuyor. Oyuncular, yeni fayanslara girip keşfederek etrafta ne beklerse savaşacaklar. Kartlar görevler, dövüş ve diğer kararlar için hazırlanır. Oyuncuların Bloodborne ile ilgili her şeyi bilmeleri şart değildir, ancak taraftarlar masa oyununun ödünç aldığını takdir edecektir. Bloodborne: Board Game’in Kickstarter’ı 23 Nisan’da başlıyor.

Masa oyunu içine bakar mısın? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

Kaynak: YouTube