İzole Olduğunuzda Oynamak İçin En İyi 5 Ücretsiz Android Oyunu

COVID-19, tüm dünyayı bir duraklamaya getirdi, teşhisi olsun veya olmasın, bizi ve etrafımızı korumak için evimizin içinde kalmamız gerekiyor. Bu kadar uzun süre evde kalmak bizi sıktı ve biraz eğlenceye ihtiyacımız var, peki bazı akıllı telefon oyunları? Burada can sıkıntısını öldürmeyi deneyebileceğiniz ücretsiz akıllı telefon oyunlarımız var.

BAŞKA BİR EDEN: Uzay ve Zamanın Ötesindeki Kedi

JRPG'den hoşlanıyorsanız, bu şaşırtıcı hikayesi ve iyi dövüş mekaniği ile sizi günlerce meşgul edecektir. Yenmek çok zor olmayan sıra tabanlı bir oyundur, bu yüzden hikayeye beta seviyelerinden daha fazla odaklanırsınız. Bu oyun sizi en baştan batırmaya devam edecektir ve en iyi tarafı ücretsiz olmasıdır.

Call of Duty Mobile

Çevrimiçi FPS çok oyunculu iseniz, Call of Duty mobile'dan daha iyi olan şey. Her şeyden önce, ücretsizdir ve aralarından seçim yapabileceğiniz birçok mod ile birlikte gelir. Bir manga yaparak ve diğer mangalara çevrimiçi meydan okuyarak arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Evet, size birçok oyun içi ödül getirecek sezon geçişi var, premium ödüller almak için premium geçiş kartı satın alabilirsiniz.

Veba A.Ş.

Bu oyunu oynayan herkes bunun Miniclip tarafından yapılmış en iyi ücretsiz oyun olduğunu onaylayabilir. Bu oyunu daha önce oynamadıysanız veya duymadıysanız, bu oyunu bu Global durumda seveceğinizden eminim. Oyun, ölümcül bir virüs yaratmanız gereken ve strateji oluşturmadan önce gezegendeki herkesi öldürdüğünüz bir strateji oyunudur.

PAC-MAN 256: Sonsuz Labirent

Retro arcade oyunlarının hayranıysanız, PAC MAN 256'yı denemelisiniz. Bu, klasik PAC MAN arcade oyununa yeni bir bükülme getiriyor. Oyunu daha eğlenceli hale getiren yeni kıvrımları ve yükseltmeleri olan sonsuz bir labirent ile geliyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz düzinelerce tema ile birlikte gelir, ders varsa bunların kilidini açmanız gerekir.

DOTA Underlords

PC'de DOTA hayranıysanız, oyunun Android'de de oynamak için piyasaya sürüldüğünü bilmek mutlu olacaksınız. Oyun şu anda Android'de oynamak için en iyi otomatik satranç oyunudur. Kendiniz için daha fazla ödül kazanabileceğiniz 5 $ 'lık bir sezon kartı da var.

Paketleme

Bunlar, evinizin içinde kilitliyken akıllı telefonunuzda oynamanız gereken oyunlardı. En iyi yanı, bu oyunların tamamen ücretsiz olması ve çoğunun çok oyunculu olmasıdır, böylece arkadaşlarınızı kaçırmak istemezsiniz.