PBA oyuncuları COVID-19 savaşında el uzatmak için esport kullanıyor

San Miguel’in Haziran Mar Fajardo, ülkenin COVID-19’a karşı savaşında el ele vermek için esport tutkusunu kullanan PBA oyuncularından biri. – ALVIN S. GO

Filipin Basketbol Birliği sezonu, 2019 koronavirüs hastalığının (COVID-19) yayılmasıyla ilgili devam eden endişe nedeniyle süresiz olarak askıya alındığında, lig oyuncuları dikkatlerini diğer tutkularına kanalize etmek için dikkat çekmeye devam ediyorlar. Bu belirsiz zamanlarda.

Veteran Magnolia ileri Mark Pingris ve altı kez PBA'nın en değerli oyuncusu San Miguel'den June Mar Fajardo, COVID-19'a karşı yerel olarak savaşta kendi yollarına yardım etmek için esport'lara tutkularından faydalananlar arasında.

İkili, UP Tıp Vakfı'nın ülkedeki yeni koronavirüsün yayılmasını durdurmaya yardım etmek için P1 milyonunu artırmayı amaçlayan "Kilitleme Oyunları" nın bir parçası.

Kilitleme Oyunları, e-spor organizasyonu Mineski'nin liderliğinde yapılıyor.

Turnuva 24 Mart'ta 26 Mart'a kadar oynanan Marvel Süper Savaş oyunları ile başladı.

Bay Pingris, Marvel Süper Savaş oyunlarının sonunda yaklaşık P400.000'in zaten toplandığını paylaştı.

30 Mart – 2 Nisan tarihleri ​​arasında oynanacak Görev çağrısı. 5 Nisan'da, DOTA 2 oynanacak turnuvadır.

6 Nisan'da Messrs.Pingris ve Fajardo, DOTA 2 PBA oyuncuları ve e-spor meraklıları NLEX'ten Kiefer Ravena ve Barangay Ginebra'dan Japeth Aguilar ile birlikte showmatch.

Maç saat 17'den itibaren MineskiTV üzerinden yayınlanacak.

Bay Pingris, oyun topluluğunu Kilitleme Oyunlarını desteklemeye ve COVID-19 ile mücadeleyi sürdürmek için fon yaratma kampanyasına destek vermeye teşvik etti.

Kilitleme Oyunlarına nasıl destek olacağına ve bağışta bulunacağınıza ilişkin bilgi için MineskiTV’nin Facebook sayfasına göz atın.