Dört Continental GT3 ile Sanal Gerçeklikte Bentley Yarışları

<p class = "canvas-atom tuval metni Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Yarış etkinlikleri sol ve sağ Covid-19 krizinin ortasında tüm dünyada iptal edilmiş veya ertelenmiş olabilir, ancak insanlar hala yarışmak için bir yol buluyor. "data-reaktid =" 12 "> Sol ve sağ yarış etkinlikleri iptal edilmiş veya ertelenmiş olabilir. Covid-19 krizinin ortasında, ama insanlar hala bir yarış yolu buluyor.

Gerçi gerçek, fiziksel yarış pistlerinde değil, sanal alanda.

<p class = "canvas-atom tuval metni Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "SRO E-Spor için para toplamak için sanal bir yarışma düzenledi Covid-19 Dayanışma Müdahale Fonudünyanın dört bir yanından yarıştaki en büyük isimleri simüle edilmiş yarış etkinliklerine çekiyor. "data-reaktid =" 14 ">SRO E-Spor için para toplamak için sanal bir yarışma düzenledi Covid-19 Dayanışma Müdahale Fonudünyanın dört bir yanından yarışlardaki en büyük isimleri simüle edilmiş yarış etkinliklerine çekiyor.

<p class = "tuval-atom tuval metni Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = " SRO ESPORT GT SERİSİ ÜCRETLİ MEYDAN OKUMA, bilgisayar tarafından üretilen yarışma 90'dan fazla sürücünün İtalya'daki Monza pistinde bir yer için yarıştığını gördü Assetto Corsa Yarışması, yeni resmi Blancpain GT Serisi video oyunu. "data-reaktid =" 15 "> SRO ESPORT GT SERİSİ ÜCRET MEYDANI, bilgisayar tarafından üretilen yarışma 90'dan fazla sürücünün İtalya'daki Monza pistinde bir yer için yarıştığını gördü Assetto Corsa Yarışması, yeni resmi Blancpain GT Serisi video oyunu.

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Rakipler arasında şunlar vardı: Bentley Motor Sporları, hangi alanda dört Continental GT3s "data-reaktid =" 16 "> geçen 29 Mart Pazar günü gerçekleşen sanal yardım yarışında Bentley Motor Sporları, hangi alanda dört Continental GT3s 29 Mart'ta geçen Pazar günü yapılan sanal yardım yarışında.

İngiliz otomobil üreticisi katılımını açıkladıktan sonra, “Yarışta 40 GT yarışçısı ve 40 gerçek yarışçı ve 10 sim yarışçıdan oluşan dört Continental GT3 yarışında onur için savaştığını görecek,” dedi.

Bentley Continental GT3

<p class = "canvas-atom tuval metni Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "“ Bentley sürücü çalışıyor Al Buncombe (GBR), K-PAX Racing’in Andy Soucek (ESP), CMR’nin Arjun Maini (IND) ve JRM’nin Martin Ploughman (GBR) her biri bir saatlik sim yarışında bir Bentley yarışacak. ”" data-reaktid = "58"> "Bentley sürücü çalışıyor Al Buncombe (GBR), K-PAX Racing’in Andy Soucek (ESP), CMR’nin Arjun Maini (IND) ve JRM’nin Martin Ploughman (GBR) her biri bir saatlik sim yarışında bir Bentley yarışacak. ”

Bentley sürücüleri markanın müşteri yarış takımlarından dördünü temsil ediyor.

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Sanal yarış etkinliğinden önce Bentley'nin sürücüleri çalıştı ile yakından Bentley Motor Sporları’In otomobili geliştirmesi için teknik ekibi ve ekibi ilk esport etkinliğinin öncesinde kendinden emin hissediyor." Data-reaktid = "60"> Sanal yarış etkinliğinden önce Bentley’in sürücüleri Bentley Motor SporlarıOtomobilini geliştirmek için teknik ekip ve takım ilk esport etkinliğinin öncesinde kendinden emin hissediyor.

Bentley Continental GT3

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Yarış canlı yayında youtube.com/GTWorld herkesin görmesi için. Yarış, simüle edilmiş yarış eleme oturumlarının yeniden başlamasıyla başladı ve ardından dünyanın en iyi sim yarışçılarının 90'ını 20 finaliste indiren iki yarı final izledi. "Data-tepki .com / GTWorld herkesin görebileceği bir yarış olan yarış, simüle edilmiş yarış eleme oturumlarının yeniden başlamasıyla başladı ve ardından dünyanın en iyi sim yarışçılarının 90'ını 20 finaliste indiren iki yarı final geldi.

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Toz yerleştiğinde, Arthur Kammerer onu aldı Mercedes-AMG GT3 zafere ulaştı ve Mike Nobel'den Lamborghini Huracan dramatik bir karar verme yarışında. "data-reaktid =" 102 "> Toz çöktüğünde, Arthur Kammerer onu aldı Mercedes-AMG GT3 zafere ulaştı ve Mike Nobel'den Lamborghini Huracan dramatik karar verme yarışında

<p class = "canvas-atom canvas-text Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Yarışmaya katılan diğer rakipler arasında Aston Martin, Audi, BMW, Ferrari ve Honda."data-reaktid =" 103 "> Yarışmaya katılan diğer rakipler arasında Aston Martin, Audi, BMW, Ferrari ve Honda.

<p class = "canvas-atom tuval metni Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "“ Ekibi SRO'da alkışlıyoruz, değil sadece COVID-19 durumunu ele almaları için değil, böylesine etkileyici bir giriş listesine sahip bir yardım etkinliğine hızlı bir şekilde katılmak için ”dedi. Paul Williams, Bentley'nin Motor Sporları Direktörü. "Data-reaktid =" 104 ">“ Ekibi SRO'da sadece COVID-19 durumunu ele aldıkları için değil, böylesine etkileyici bir giriş listesine sahip bir yardım etkinliğine hızlı bir şekilde katıldıkları için alkışlıyoruz. ," dedim Paul WilliamsBentley’in Motorsport Direktörü.

<h3 class = "canvas-atom tuval metni Mb (1.0em) Mb (0) – sm Mt (0.8em) – sm" type = "text" content = "Ayrıca Oku:"veri reaksiyonu =" 106 ">Ayrıca Oku: