2020 League of Legends (LPL-LCK): 2 Nisan'ın En Büyük Hedefleri

League of Legends yeşil

Perşembe’nın bazı büyük takımları olmadan LPL-LCK karışık kayrak üzerine DraftKings, birkaç farklı strateji kullanabilirsiniz. Aşağıda, bunları sizin için nasıl kullanacağınıza bir göz atacağız. DraftKings kadrosu.

Dizilişlerinizi burada ayarlayın: LOL 200.000 $ Titan’ın Öfkesi [$50K to 1st] (LPL LCK)

Kaptan

Huanfeng (10.200 $)

Bazı en iyi oyuncuların yokluğunda LPL ya da LCK, farklı bir strateji olabilir. Ortadan veya ortasından en pahalı, yüksek verimli oyuncuları seçmek yerine ADC, bir değer kaptanı her bir sonraki pozisyondan en iyi oyuncuları seçmenize izin verebilir. Bunu takip etmek isterseniz, Huanfeng sağlam bir Kaptan. Ortalama 4.78 kişi öldürüyor ve 5.39 bu ayrıma yardım ediyor. Ayrıca üçüncü en yüksek DKFP 79.4 puanla bu sayfadaki ortalama.

Dikkate alınacak diğerleri: Jiumeng (12.600 $)

Üst

369 (7.000 dolar)

Bu nispeten zor bir seçimdir, çünkü bu arduvazda katı sayılara sahip birkaç üst şerit vardır. Bununla birlikte, bu pozisyon için bir ikilemle karşılaşıldığında, ölümlerin ölüm oranını kontrol etmek kolay bir karar olacaktır. Biubiu (5,800 $), Doran (6,200 $) ve Morgan (7,400 $) arasında 369, LoL takımında üst koridorun rolü göz önüne alındığında elde edilmesi kolay bir istatistik değil, 2,85 ölüm ve 2,75 ölüm ile en iyi orana sahiptir.

Dikkate alınacak diğerleri: Doran (6.200 $)

Jungler

Beishang (7.800 dolar)

Akıllı Kaptan'ın seçiminden yararlanabileceğiniz yer burası. Normalde, muhtemelen 6.500 doların altında bir değer ormancısı ararsınız. Ancak, bu sayfada, buna gerek yok. Beishang, 3.19 öldürme, 2.52 ölüm ve 7.14 asist ile tartışmasız en iyi oyuncu. KDA 4.09. Ayrıca maç başına 5.65'lik bir toplam skoru var ve toplam 176.29.

Orta

Şövalye (8.000 dolar)

Knight, iki ana nedenden ötürü Angel'dan (7.000 $) güçlü rekabete rağmen orta koridor için tercih edilen seçimdir. İlk neden istifleme. Knight, 369 ile birlikte Top Esports'tan birkaç öldürme almanıza yardımcı olacak. İkincisi, Knight daha yüksek bir öldürme katılım oranına (4.0 öldürme, oyun başına 6.75 asist) ek olarak ölüm oranını daha düşük tutar (oyun başına 2.25 ölüm).

Dikkate alınacak diğerleri: Angel (7.000 $)

ADC

Defter (6.600 $)

Deft, Çarşamba günkü 2-1 galibiyetinde Sandbox'a karşı harika bir maç geçirdi. 16/4/10 ile bitirdi KDA. 30 katilin 26'sına katıldı ve öldürme katılımı için en yüksek öncülük etti. Son oyunda 9/0/5 bitirilerek öldürülmedi. Genel olarak, oyun başına ortalama 4 öldürme ve oyun başına 4,97 asist yapıyor.

Dikkate alınacak diğerleri: Jiumeng (8.400 $)

Destek

Eksik (6,200 $)

Yalnızca Killua’nın sayıları tarafından sallanmayın. Çok daha yüksek DKFP (66.7) ancak oyunların çok daha küçük bir örneklem büyüklüğü (7). Bunun yerine, Eksik, performansının doğru bir resmini çizmek için birçok oyunla daha tutarlı bir seçenektir. Maç başına ortalama 9.48 asist yaptı, şu ana kadar Pro League'de altıncı oldu.

Dikkate alınacak diğerleri: SwordArt (4.600 $)

Takım

En İyi Esports (5.600 $)

Bu bölünmenin tamamı boyunca Top Esports güvenilir bir ekip oldu. 6-3 seri rekorları var ve onları bahar sıralamasında dördüncü sıraya koyuyorlar. Bu dokuz seride 12-8 maç kaydı var. Son form açısından, önceki üç maçlarını da kazanmışlardır. Bir sonraki rakipleri olan Suning Gaming, masada 12. sıraya düştüklerinde biraz güç kaybetti.

Bilginizi test edin. DraftKings'e kaydolun ve oyunu oyunun içinde deneyimleyin.

Nikhil Kalro Kurucu ve CEO Altletics Esports.