Riot dev post, Teamfight Tactics'in sadece 18 hafta içinde nasıl doğduğunu açıklıyor

Riot Games bugün amiral gemisi otomatik savaşçısına giren iş ve düşünce süreçlerini detaylandıran bir geliştirme yazısı yayınladı. Takım Dövüşü Taktikleri.

Küçük geliştiriciler ekibi 18 haftalık “agresif bir zaman çizelgesi” verdi: sekizi bir prototip oluşturmak ve gerçekten işe yarayıp yaramadığını görmek, 10'u gerçek bir ürün olarak ortaya çıkarmak.

Şimdi, TFT kendini en popüler ve cilalı otomobil savaşçılarından biri olarak kurdu. efsaneler Ligi‘Şampiyonlar ve Little Legends sevimli bir liste. Bununla birlikte, başlangıçta çok net bir kesim değildi.

Her şey ile başladı Dota Otomatik Satranç. Tıpkı nasıl Dota giriş yapmak için kullanılan fanatikler Donmuş taht ve Battle.net sadece özel oyunu oynamak için, hayranları sürdü ve yüksek profilli flamalar Valve'i indirdi Dota 2 oynamak için müşteri Otomatik Satrançhatta oyunu bir milyonun üzerinde bir zirveye gönderiyor. Özel bir moddan bir oyun fenomenine geçti ve dünya dikkat çekti.

En ünlü Riot'un Lig ve dürüst olmak gerekirse, uzun bir proje listesini duyurmadan önce Runeterra Efsaneleri ve VALORANT, video oyun kütüphanesini kendi başına bir otomatik savaşçı ile genişletmeye karar verdi.

Böylece, TFT doğdu. Tıpkı yeni doğmuş bir bebek gibi, ekimi ve beslenmeyi gerektiriyordu ve 12 geliştiriciden oluşan küçük bir ekip plakaya çıktı.

“Biz tüm sahalardan geçtik Lig otomatik savaşçı ve üst düzey bir taslak oluşturdu, "dedi. Lig ve geliştiricilerden biri TFT. Ekip, Riot'un sahip olduğu açık ofis konseptine bile isyan etti, fikirlerini daha iyi bir şekilde atölyeye oturtmak ve dış etkiyi önlemek için kendilerini bir köşede kapattı.

Amaç dokunmayan insanlar için bile karşı konulmaz bir oyun yaratmaktı Otomatik Chess.

03_Darius_AFK.png "src =" https://www.sendika34.org/esport/wp-content/uploads/2020/04/03_Darius_AFK.png?is-pd = "/ image-srp; R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 "class =" jetpack-tembel görüntü
Riot Games ile görüntü

Takım sökerek başladı LigEb nin barebone yapımı için varlıkları. Ne yazık ki, çabucak fark ettiler Lig 10 oyunculu bir deneyim için o kadar “hiper optimize” edilmiş ki, çok fazla sayıda birim neredeyse her maçta geride kaldı.

Onlar büyüklüğünü küçülterek başladılar. Lig gerçekte oynayabilmeleri için harita. Temel bir kullanıcı arayüzünü bir araya getirdiler ve taşıma işine başladılar Lig takımından oyuna şampiyonlar.

Ekip başlangıçta tahtaya şampiyon getirmek için koşan tren ve istasyonlar istiyordu, ancak fikir bir kaynak lavabosu olduğu için hızla terk edildi.

Dan beri Lig insanları "oyuna bir şey olarak yüklemeye" zorladı, tıpkı orijinalin Otomatik Satranç oyuncuların sahip olması Dota 2 avatar olarak kuryeler, mürettebat Scuttle'ı yer tutucu olarak seçti. Küçük Efsaneler için ilk temeli oluşturan grup içinde değer verilen “bir eğlence ve etkileşim katmanı” ekledi.

10_Baron_for_Scale_Shareable.png "src =" https://images.contentstack.io/v3/assets/blt731acb42bb3d1659/blte1f7112462888e66/5e83ba84b4eb6530674a92ca/10_Baron_for_Scale_Shaaleble_pretab/.ptt-support? R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 "class =" jetpack-tembel görüntü
Riot Games ile görüntü

Otomatik savaşçıların büyük bir kısmı, birimler arasında sinerjiler oluşturmaktır. Takım şampiyonları ve imza yeteneklerini TFTayrıca hangi takıma ait olduklarını da bulmak zorundaydılar. Lor Demacia ve Ionia gibi şampiyonların gruplarını kullanıyor. TFT ile de başladı. Ancak kıdemli oyun tasarımcısı Jordan “Wrekz” Anton, “her zaman mükemmel bir anlam ifade etmediğini” kabul etti. Ekip sonunda kaldıraç kullanmaya karar verdi LigOrganic daha organik hissettiren sinerjileri bulmak için irfan ve alternatif evrenler.

Oyunun çalışmasını sağlamak için harcanan tüm zor çalışmalarla, oyunun güzel görünmesi de gerekliydi. Oyun tasarımı Matthew Wittrock, ekibin, birimlerin “bir tür mantıklı” bir şekilde savaştığı “bir Bronz takım dövüşünü gözlemlediğinizi hissetmesini istediğini” söyledi.

Geliştiriciler ayrıca görsel netliği iyileştirmek için birimlerin animasyonlarını aktif olarak yavaşlattı. Süre Lig her tuşa basan hızlı ve duyarlı vuruşlarla ilgilidir, TFT görsel sadakat ve aslında 18 adede kadar çarpışma ile neler olduğunu görebiliyordu.

20_Proposed_Speeds_TFT.gif "src =" https://www.sendika34.org/esport/wp-content/uploads/2020/04/20_Proposed_Speeds_TFT.gif?is-p = "taban" resim: srs "" image " R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 "class =" jetpack-tembel görüntü
Riot Games ile görüntü

Ekip çok eğlenceli bir prototiple sonuçlandı. Yine de sadece dahili bir sürümdü ve Riot'taki insanlar bundan hoşlanırken, oyun yayınlanmadan önce yapılacak daha fazla iş vardı.

Riot, günlüklerin ikinci bölümünü TFT en yarın 12: 00'da geliştirme süreci, bu yüzden otomatik savaşçının kaba bir plandan bitmiş ürüne nasıl gittiğini öğrenmek istiyorsanız tekrar kontrol edin.