Şu anda en sevdiğim 10 Roblox oyunum

Dünya sürekli olarak kilitlenmeye başladığında, kendinizi ellerinizde çok daha fazla zamanla bulabilirsiniz. Kendinizi çocukları eğlendirmek için bir yola ihtiyaç duyabilirsiniz.

Onları meşgul etmek için bütün gün bir ekranın önünde oturmak zorunda kalmamasına rağmen, ekranın biraz zamanını incitmemek, böylece günlük işlerinizi yapmak için kendinizi serbest bırakabilirsiniz.

Çocuklarını eğlendirmek için mücadele eden ebeveynler için harika bir seçenek Roblox olabilir. Neredeyse sınırsız sayıda oyunu, arkadaş canlısı topluluğu ve çocuk dostu grafikleri ile herkesi bir süre meşgul edecek bir şey olacağından emin olabilirsiniz. 6 yaşındaki oğlum ve ben Roblox dünyasında her hafta birlikte biraz zaman geçiriyoruz, böylece bu iddiaları kefil edebilirim.

En fazla yerçekimi yaptığımız on oyunu bir araya getirdim ve belirli bir sırada listelenmiyorlar. Tüm listelerde olduğu gibi, bu özneldir ve herhangi bir oyununuz varsa, kaçırdığınızı düşündüğünüzü bağırmak istersiniz. heyecan.

Bir Parkour Ninja olun

roblox

Gerçekten Kolay Obby

Roblox

Hayalet Kuvvetler

Perakende Kralı

roblox

Köpek balığı ısırığı

Alfa Ayı

Her şeyden önce, bunu oynamaya karar verirseniz, alfa aşamasında tamamlanmadığını lütfen unutmayın, blog hata beklediğini söylüyor, ancak oturumlarımızda hiç karşılaşmadık. Bu alfa ise, son sürüm gerçekten çok iyi olmalıdır.

Bear, 10 oyuncu için bir oyundur, bunlardan biri Bear olarak oynar ve diğerleri hayatta kalanların rolünü oynar. Ayının amacı hayatta kalanları beş dakika içinde ve hayatta kalanları öldürmek, sadece hayatta kalmak zorundalar. Ayı, kurtulanlardan biraz daha hızlı hareket eder, ancak hafif bir avantaj sağlar, ancak kurtulanların yapışkan durumlardan kurtulmak için sınırlı miktarda sprintleri vardır.

Seviyeleri çok ürkütücü ve loş ışıklı, bu mükemmel film müziği ile birleştiğinde oyun gerçekten çok ürkütücü. Olmasa bile[Sizpeşindenkoşanbirkatilayısizewilliesvermekiçinyeterlidir[‘takillerbearchasingafteryoutheenvironmentsthemselvesareenoughtogiveyouthewillies

Durdurun İnce

Haritalar ürpertici ve atlama korkuları ile dolu, ben Slenderman bir belirti ilk kez neredeyse sandalyemden düştü. Sizi öldürmek için gereken tek şey Slenderman'a çok uzun süre bakmak ve sağlığınız endişe verici bir oranda düşer.

Durdurun İnce en iyi şekilde karanlık bir odada ve tam etkiyi elde etmek için kulaklıklarla oynanır.

Klon Kralı 2

İlk başta Clone Tycoon 2, Roblox'ta sadece kaynak toplamak ve sadece bunun için yükseltmek için daha anlamsız oyunlardan biri olarak ortaya çıktı. Roblox oyuncularına bu konuda yanıldığımı söylemekten memnuniyet duyuyorum.

Diğer oyuncular ve NPC'ler tarafından doldurulmuş bir arenada bir bina arsa seçerek işe başlıyorsunuz, ayrıca avatarınızın klonlarını çıkaran bir klon makineniz var. Bu klonlar arenaya girer ve diğer klonları veya NPC'leri öldürmeye çalışır, her öldürme size nakit ödül verir. Nakit, klonlarınızı yükseltmek, üssünüzü inşa etmek ve daha da fazla nakit yaratan bir çeşit maden inşa etmek için harcanabilir.

Yaptığınız üs, görünüş açısından çok Bond kötü adamdır ve yerleştirdiğiniz her öğe oyun içinde daha fazla seçenek açar. Biraz keşfettikten sonra, oyunun sadece düşüncesizce yükseltmekten ziyade bir anlamı olduğunu gördüm. Burada şımartmayacağım gizli bir öğe var gibi görünüyor, bu da mevcut olanı fethetmeyi başardıktan sonra diğer alanlara gitmenize izin veriyor, henüz bunu anlayamadım ama beni meraklandırdı Şimdiye kadar birkaç saat.

Lazarus Projesi

Quill Gölü'nde Tüplü Dalış

Roblox "width =" 640 "height =" 360 "srcset =" https://www.sendika34.org/esport/wp-content/uploads/2020/04/Roblox-Screenshot-2019.08.25-23.01.58.14.jpg 640w, https://www.entertainment-focus.com/wp-content/uploads/2019/08/Roblox-Screenshot-2019.08.25-23.01.58.14-150x84.jpg 150w, https: //www.entertainment-focus .com / wp-content / uploads / 2019/08 / Roblox-Screenshot-2019.08.25-23.01.58.14-600x338.jpg 600w "boyutları =" (maks. genişlik: 640px) 100vw, 640px "/>

<figcaption id=Kredi bilgileri: Roblox Corp