PUBG'yi Ortak Oynayan 5 Hintli Oyuncu

Efsanevi video oyunlarından bahsederken, profesyonel oyuncular Counter-Strike veya Eskilerin Korunması'na (DOTA) giderken, hücre oyunuyla ilgili olarak, Katılımcı Bilinmeyenlerin Savaş Alanları veya PUBG’in çılgınlığı çatıdan geçti. Hintli oyuncular bile MS Dhoni ve Shikhar Dhawan gibi sporlara bağlı.

Oyun perakendecisinde 70 milyondan fazla indirme ile PUBG, web çok oyunculu oyun durumuna egemen oldu Hindistan bir süredir. Daha sonra, Hintli oyuncuların toplu olarak her seferinde başparmağa ayak basmaları şok olmamalıdır.

Elbette, bazı arka oda çalışanları bile PUBG'nin yolculuk ve spor sonrası dönemlerinde çok iyi bir mürettebat bağlaması aracı olduğunu doğruladı. Dahası, bazı Hintli oyuncular bir çentik ekledi ve sadece diğerleri üzerinde bir avantaj elde etmek için kendilerini tablet aldı.

Burada genellikle PUBG oynayan 5 Hintli oyuncu listelenmiştir:

5) Shikhar Dhawan

Bu kayıt üzerinde birincil tanımlamak eğer patlayıcı açılış topa vuran oyuncu Shikhar Dhawan. Birkaç farklı Hintli oyuncu ile PUBG'nin tadını çıkarmaya başladı ve şimdi Dhawan'ın spor için bir beğeni geliştirdiği anlaşılıyor. Kaynaklara göre, 34 yaşındaki çocuk tipik olarak eşiyle birlikte düzgün bir şekilde çalışır.

Farklı takım arkadaşları gibi, Dhawan spora da düşkündür.

Hint soyunma odasındaki bir tedarike göre, Dhawan sporu seviyor, ancak ona bağlı değil. Bunun yerine, Delhi doğumlu katılımcı farklı takım arkadaşlarına şaka yapmayı tercih ediyor.

“Shikhar'ın onların bir parçası olduğunu gördüm, ancak diğerleri kadar çok değil,” dedi arz, Sportskeeda tarafından.

Germaine K. Curran

Germaine K. Curran, Day-To-Day için ekibin başında geliyor. Organizasyonda yeni bir kişi ve zaten sıkı çalışması ve alanındaki verimliliği ile üs ve itibarını kazandı. Bilgisayar bilimi öğrencisi olarak, bu sütunun amaçlarını ve beklenen sonuçlarını anlaması daha kolay hale gelmiştir. Aynı zamanda mükemmel bir aşçı ve şimdi ve sonra, lezzetli pişmiş kurabiyelerini tatma fırsatı buluyoruz.