Geceyarısı Mani! İsrail Adesanya'nın Robert Whittaker'ı deviren karşı grev uygulamasını izleyin

Midnight Mania'ya hoş geldiniz!

Param için, İsrail Adesanya’nın masterclass performansı ve müteakip ikinci tur eleme zaferi belki de 2019'un en iyi şovuydu.

Yukarıdaki klipte, “Stylebender”, gerçek savaştan önce eski Orta Ağırlıklı kralı öldüren tekniği uygular. Oyun değiştiren ve değerli iyi izciliğin nasıl savaşçı olabileceğine dair mükemmel bir hatırlatma olmasının yanı sıra, klip, Conor McGregor'un Jose'yi bitirmek için o yumrukları kullanmadan önce soyunma odasının içinden tam çekme sayacını uyguladığı zamanları hatırlatıyor. Aldo unvan saltanatı.

Mevcut koşullar göz önüne alındığında, planlar kesinlikle havada olsa da, Adesanya'nın yaz aylarında bir noktada Paulo Costa ile karşılaşması planlanıyor.

Uykusuzluk hastalığı

Angela Hill bu Paskalya'yı kesinlikle ezdi!

Paskalya'da bir başka benzersiz UFC dönüşü:

Artık Darren Till ve Mike Perry farklı ağırlık sınıflarında olduklarından, ikisiyle birlikte bir podcast ve / veya arkadaş polis filmi yapma zamanı.

Anthony Pettis hala fikir tartışması yapmanın bir yolunu buldu:

Karantina diyetiniz plana göre gitmiyorsa, elinizi kaldırın.

Hızlı vuruşlarla Song Yadong!

Kayma, kopma ve KO klipsleri

Karantina yaşamının tüm olumsuzlukları için, şimdi bu önemli felsefi sorunun cevabını biliyoruz.

Büyük Paul Daley sol kanca KOs!

İşlerini yapan bir çift kavgacı:

Rastgele Arazi

• Çizgi roman meraklılarım için, eski Midnight Mania sunucusu Andrew Pearson beni Netflix’teki dövüş sahnelerinin bu dökümüne bağladı gözüpek. Buradan kontrol edin!

Ben filme çekildiği sürece “eğlenmek için ateşe ışık tut” yanlısıyım.

Geceyarısı Müziği: Brian Jonestown Massacre'ı son zamanlarda daha fazla kazıyorum.

İyi uykular Manyaklar! Daha fazla dövüş sanatları çılgınlığı her zaman yolda.