E-Sports SEAG şampiyonu için her zamanki gibi iş

NICK GIONGCO adlı geliştiriciden

CAVIAR Acampando

Salgının ortasında aktif modda kalmak için antrenmana ihtiyaç duyan diğer sporcuların aksine, E-Sports'ta mükemmel olanların ip atlayabilecekleri, plyometrik yapabileceği veya hatta sprint yapabileceği bir alana ihtiyaç duymaz.

2019 Güneydoğu Asya Oyunlarındaki Starcraft 2 altın madalyası Caviar Acampado gibi usta bir oyuncu için gereksinimler oldukça basittir: rahat bir sandalye ve yıldırım hızında internet bağlantısı olan bir bilgisayar.

Bunlarla Acampado, seçtiği alanda keskin kalması için gereken hükümleri karşılayabilecektir.

Tüm dünya COVID-19'dan çıkarken, Acampado günde en az iki saat antrenman yaparak aktif olarak dinleniyor.

“DENİZ Oyunlarında öğüttüğüm kadar olmasa da hala tren yapıyorum. Çoğunlukla çalışma saatlerimi yayınlıyorum ”diyor San Juan'daki bir kasaba evinde oyuncu arkadaşlarıyla birlikte kalan Acampado.

Eğitimi rekreasyonla dengelemek için Acampado, eski bir çocuk oyuncu olan uzun zamandır sevgilisi Moreen Guese ile Starcraft 2'den daha az teknik olan diğer oyunlarla uğraşıyor.

“Film ve diziler izliyorum ve bazen gerçekten iyi olmasam da kız arkadaşımın ödünç verdiği gitar çalıyorum.”

2021 yılında Vietnam'ın başkenti Hanoi'nin bienal spor festivaline ev sahipliği yaptığında SEAG'a dönecek olan E-Sports'a dalmış olmasına rağmen, Acampado, okul teziyle bağlantılı olarak bir çalışma süresi ayırmayı da bir nokta haline getiriyor.

“Ayrıca tezimi, prototipimi ve belgelerimi de bitirdim ve savunmamı bekliyordum, ancak kilitlenme nedeniyle yeniden planlandı. Bu arada belirli bir oyun içi tamirciyi öğrenmeye çalışıyorum. ”

Ancak SEAG'ın gelecek yıla kadar gerçekleşmemesi ve ülke hala kilitlenmeyle birlikte, Acampado okul çalışmalarına prim veriyor.

“Bu yıl, çalışmalarımı bitirmeye ve oyun geliştirme hakkındaki bilgilerimi geliştirmeye daha çok odaklanıyorum, ancak Starcraft 2'nin şu anki meta sürümünde hala güncel olduğumdan eminim. Liyab Ekibime anlayışınız için gerçekten minnettarım. bu yıl okula öncelik verme kararımla. ”

Yine de, Acampado, tıpkı herkes gibi, mevcut durumdan derin endişe duyuyor.

“Önyükleme kampımızda güvende olduğum için şanslı olmama rağmen, yine de ailem ve sevdiklerim için endişeleniyorum, kimsenin virüsü yakalayamayacağını umuyorum.”

Acampado, işleyicileri tarafından talimat verildiği gibi, güvenlik gerekçeleriyle nadiren ofislerinden çıkar ve günlük ihtiyaçlarını karşılayan insanlara olan takdirini ifade eder.

“Ayrıca bu fırsatı, manga kampındaki oyuncular ve menajerler için piyasadan yiyecek almak için hayatlarını riske atan Manang'ımıza ve yöneticimiz Bayan Carol'a teşekkür etmek istiyorum.”

İnsanlar mücadele etmeye devam ederken, Acampado her şeyin en kısa sürede normale dönmesini istiyor.

“Umarım pandemi yakında biter ve yardıma ihtiyacı olan herkese ihtiyaçları olan şey verilir. Umarım bu kriz zamanında insanlar daha anlayışlı olurlar. ”

Peki, gökyüzü nihayet temizlendiğinde Acampado'nun yapacakları ilk şey nedir?

“Birincisi ailemi ziyaret edeceğim, ikincisi kız arkadaşım. Aklımda gerçekten hiçbir şeyim yok, bu yüzden ailem ve kız arkadaşım yememi ne isterse seçeyim. ”

yorumlar