Newzoo, oyun kullanıcı etkileşimi verilerinde Reddit ortağı

Veri analizi firması Newzoo, Perşembe günü yaptığı açıklamada, video oyunlarıyla halkın katılımı hakkında fikir sahibi olmak için sosyal ağ Reddit ile işbirliği yaptığını açıkladı.

Newzoo, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch League, Call of Duty League, Rocket League, Dota 2 ve diğer oyunlar da dahil olmak üzere ayda 430 milyon aktif kullanıcıya sahip Reddit'ten bilgilere erişecek.

Reddit iş geliştirme üst düzey direktörü Alex Riccomini yaptığı açıklamada, "Reddit'teki oyun toplulukları inanılmaz derecede etkileşimlidir ve Newzoo ile ortak olmanın oyun pazarındaki kişileri kritik topluluk içgörülerine erişme konusunda güçlendireceğine inanıyoruz.

"Bu, Reddit'in oyun alanındaki ilk özel veri ortaklığıdır ve Reddit'in topluluklarını Newzoo ile birlikte oyun geliştiricilerine, yayıncılarına ve markalarına daha derin bir bakış açısıyla sunmayı umuyoruz."

Newzoo kurucu ortağı ve CEO'su Peter Warman yaptığı açıklamada, "Geleneksel sosyal platformlarda oyun IP popülaritesini izlemek oyun sektöründe yaygın bir uygulamadır. Bununla birlikte, Reddit ile birlikte çalışarak bunun ötesine geçerek, t Başka bir yerde mevcut değildir.

"Bu, en büyük ve en vokal oyun topluluklarının açık ara en çok tercih edilen platformudur ve ortaklığımız, oyunun katılımı konusunda 360 derecelik bir bakış açısı sağlama hedefimizin anahtarıdır.

"Reddit anlayışlarının, yeni başlayanlar, geliştiriciler, ajanslar, danışmanlar, tüketici markaları ve yatırımcılar tarafından kullanılan Newzoo Pro hizmetimize daha fazla değer kattığını görmek beni heyecanlandırıyor."

–Alan Seviyesi Ortamı