Volkswagen Motorsport, Indian Sim Racing League'in İkinci Sürümü İçin IR eSport ile İşbirliği Yapıyor

Sanal dünyadaki tüm motor sporları faaliyetleri için yeni bir gerçekliktir. Hindistan'da, Volkswagen Motorsport, Indian Sim Racing League'in (ISRL) ikinci ve gelecek sezonu için IR eSports ile işbirliği yaptı. Bu dernek sayesinde Volkswagen Motorsport, pistten sürülmenin eğlenceli deneyimi etrafında katılım ve heyecan düzeyini artırmayı planlıyor. Çevrimiçi iRacing platformu, katılımcıların simülatörleri kullanarak birbirlerine karşı yarışmasına izin verir ve yarışlar birden fazla sosyal medya kanalında canlı olarak yayınlanır. İzleyiciler, yarışçı bilgileri, liderlik panosu ve ekrandaki diğer önemli bilgileri sunan yayın kalitesi grafikleriyle aksiyondan zevk alabilirler.

Indian Sim Yarış Ligi 2020 (2)

ISRL, uygun bir kural kitabı ve deneyimli yetkililerle diğer motor sporları yarışmaları gibi çalışır. Her turda toplam 90 dakika olmak üzere iki antrenman, 10 dakikalık bir eleme oturumu ve 20 dakikalık bir yarış yer alıyor. Puanlar, kutup pozisyonu ve en hızlı tur için ek puanlarla Volkswagen Hindistan Şampiyonası'na göre verilir. Bu sezon 1 Mayıs 2020'de sona erdi ve aynı çevrede FIA ​​onaylı bir Dallara Formula 3 otomobilinde International Circuits'te beş turda yarışan 14 farklı şehirden Hintli yarışçılara sahipti. Dünyanın Silverstone, Daytona ve Laguna Seca gibi ikonik devrelerinden bazıları yarışçıların yeteneklerini test etti.

Ayrıca Oku: Volkswagen Polo BS6 Yakıt Verimliliği Rakamları Açıklandı

Laguna Seca pistindeki son yarışta, Chennai’nin Amith Kutti, eleme konusunda kutup kazandı, bu sayı ikinci bir lider olan Sai Prithvi'nin sadece sekiz binde biri. Kutti ve Prithvi, Kutti trajik bir backmarker vurmadan önce en hızlı tur değiştirdiler. Ortaya çıkan süspansiyon hasarı onu emekli olmaya zorladı. Thrissur'dan şampiyonluk görevlisi Abdul Fattah çöktü ve onu değerli zaman kaybetti ve unvanın umutlarını sona erdirdi. Jessie Jakhar, on yediden dördüncü sıraya çıkan yarışın yıldızı oldu. Sai Prithvi’nin dört galibiyeti ve 252 puanı onu şampiyon olarak taçlandırmak için yeterliydi. Kendini bir Volkswagen Motorsport yarış arabası ile test ediyor. Abdul Fattah nihayet 191 puanla sıralamada 2. sırayı almak için onbirinci oldu ve Rayo Racing ile kart eğitimi aldı. Raiden Samervel 172 puanla üçüncü oldu ve IndiKarting'e ücretsiz yarış giriş izni aldı.

Indian Sim Yarış Ligi

Volkswagen Motorsport India ile birlikte ISRL'nin bir sonraki sezonu 8 Mayıs Cuma günü başlayacak ve formatta yapılan yükseltmeler ve değişiklikler ile izleyiciler için daha heyecan verici olacak ve yarışçılar için meydan okumayı artıracak. Yarışlar, IR eSports’un sosyal medya platformlarında canlı olarak izlenebilir. Tüm katılımcılar Volkswagen Motorsport India ürünlerini kazanmaya hazırlanıyor. Kaydolmak için Facebook / Twitter / Instagram'da IR eSports'u ziyaret edin.