Yeni Dota 2 yama 7.26c yayınlandı, kahramanlara çeşitli yetenek değişiklikleri getiriyor

Bugün Dota 2 için yeni bir yama gönderildi ve kahramanların yetenek ağaçlarına birçok değişiklik getiriyor. Değişikliklerin çoğu esas olarak kahramanların sinirleri olsa da, bazı kahramanlar daha iyi yeteneklerle parlatıldı.

Icefrog, 7.26c ve 7.26b yollarından dolambaçlı yoldan ayrıldı ve yeni yama 7.26c, oyun mekaniğindeki yeni değişikliklere tanık olmadı. İki küçük eşya değişikliği olsa da, yamanın büyük çoğunluğu kahramanların yetenek ağaçlarını yeniden ele almaya odaklandı.

Eşya değişikliklerinin tek alıcıları Royal Jelly ve Illusionist Cape idi.

ROYAL JELLY

• Buff şimdi yanılsamalarda çoğaldı
  • Artık küresel bir kullanım yelpazesi var

ILLUSIONIST'S CAPE

• Öğe donatılamazsa illüzyon artık ölüyor

Arı Sütü'nün küresel kullanım yelpazesi, desteklerine yakın bir yerde çiftçilik yapmayı reddeden Weaver'a aktarılmasını kesinlikle daha kolay hale getirecektir.

Çoğu kahraman, yetenek ağaçlarında sadece bir yeniden çalışma aldı ancak bazı kahramanların yeteneklerinden biri de bir dereceye kadar değişti. Klinkz'in can sıkıcı okları hasarda bir darbe alırken, yetenek ağacındaki meraklılardan daha fazla telafi edildi.

CLINKZ

ARAMA OKLARI

• Searing Arrows hasarı 30/40/50 / 60'dan 25/35/45 / 55'e düşürüldü.

• Seviye 10 Hüneri +8 Güç'ten +9'a değiştirildi
  • Seviye 10 Hüneri +6 Çeviklikten +7'e yükseltildi.
  • Seviye 15 Hüneri -24s Burning Army Dolum Süresi'nden -30'lara yükseltildi
  • Seviye 20 Hüneri +275 Ölüm Paktı Sağlığından +325'e yükseltildi.

Bir başka çılgın popüler kahraman olan Juggernaut, nihai mekaniğinde küçük bir değişiklik aldı ve şimdi her zaman omnislash sırasında Dominator Helm'inden etkilenecek.

önüne gelen her şeyi yıkan güç

• Omnislash sırasında Dominator'un Miğferinin kahramanını etkilememesi düzeltildi

OMNISLASH

• Omnislash, anında sona ermek yerine geçerli bir hedef bulamadığında sona ermeden önce 0,15 saniye bekliyor

TALENTS

• Seviye 15 Hüneri +60 Blade Fury Hareket Hızından +80'e yükseltildi.
  • Seviye 25 Hüneri + 0.8s'den Omnislash Süresi + 1s'ye yükseltildi

Mars, Spear of Mars için Manacost'u Bulwark mekaniğinde bir değişiklikle birlikte arttırdı. Ayrıca yetenek ağacının yeniden çalışmasını sağladı.

MARS

MARS HIZI

• Mızrak Mars mana bedeli 100'den 110/120/130 / 140'a yükseltildi.

KÜPEŞTE

• Mars'ın Mızrakını yaparken Bullwark geçişi kapatılacak

• Seviye 10 Hüneri +6 Kuvvetten +15 Hasar'a değiştirildi
  • Seviye 10 Hüneri +15 Hareket Hızı'ndan -2s Mızrak Mars Dolum Süresi'ne değiştirildi
  • Seviye 15 Hüneri +20 Hasar'dan +20 Hareket Hızı'na değiştirildi

OD, Pangolier, Terrorblade ve Slark gibi diğer popüler kahramanlar da yetenek ağacı rework ile birlikte bazı değişiklikler yaptı. Bunlar, diğer tüm değişikliklerle birlikte resmi Dota 2 blogunda ayrıntılı olarak okunabilir.

WePlay ile! Pushka Ligi şu anda devam etmekte olan taraftarlar, profesyonellerin turnuvanın ortasındaki ani güncellemeyle nasıl başa çıktıklarını görmek için istekli olacaklar. Profesyoneller bu yeni yamada belirli kahramanlara doğru eğilirlerse metada potansiyel bir değişiklik olabilir.

Kaynak bağlantısı