Dota 2 Takımları ESL One Birmingham 2020 Online'da Karşı Karşıya Gitmeye Hazır

İçin niteleyiciler Dota 2 ESL One Birmingham 2020 Online nihayet sona erdi ve ana maçlar başlamaya hazır. Günümüzde birçok esport yarışması gibi, devam eden COVID-19 durumunun bir sonucu olarak bu tamamen çevrimiçi bir versiyona dönüştü. Henüz belirli bir tarih olmasa da, maçlar Mayıs'tan Haziran'a kadar oynanacak.

Değiştirilen her şey bu değil. Büyük bir turnuva yerine ESL One Birmingham bunun yerine dört bölgesel turnuvaya bölündü. İlk maçlar, her maçın üçü en iyisi olarak, en iyisi beş olan finaller hariç olmak üzere, yuvarlak robin biçimini izler. Karşılaşmalar dört farklı bölgeye ayrıldığında toplam ödül havuzu da bölündü. Toplam 335.000 dolarlık ödül havuzundan, şu anda ayrılmıştır:

• Avrupa ve BDT: 200.000 dolar
  • Çin: 55.000 dolar
  • Kuzey ve Güney Amerika: 40.000 $
  • Güneydoğu Asya: 40.000 dolar

İşte farklı bölgeler ve katılan ekipler:

• Avrupa ve BDT
      • Geek Fam
      • Takım Danışmanı
    • Elemesi:
    • ESL DENİZ Şampiyonu 2020:

Tahminler

Son güncellemeleriyle Dota 2, oyuncuların yeni metaya nasıl uyum sağladığını görmek ilginç olacak. Özellikle 7.26c güncellemesi kahramanların yeteneklerinde değişiklikler yaptı.

Gruplar henüz yayınlanmadığından ekiplerin nasıl ücretlendirileceğini görmek de zordur. Yine de, Avrupa ve BDT bakıyoruz Takım Sırrı ve İttifak yüksek noktalara çıkarmak için. Son zamanlarda İttifak gerçekten başını döndürürken sır tutarlıydı. OG'den emin değiliz çünkü hala yeni üyeler arıyorlar gibi görünüyor.

İçin Kuzey ve Güney Amerika onun Kötü Dahiler eller aşağı. Bununla birlikte, CR4ZY'nin onları düşürme şansı olabilir, hatta Quincy Crew.

Çin birçok iyi takım olduğu için biraz zor. İle gidiyoruz Invictus Gaming bununla birlikte Asla Asla Pes Etme. Ancak Aster Takımı kadroyu göz önünde bulundurarak bir sürpriz getirebilir.

Güneydoğu Asya için, Fnatic. TNC en üst sırada olabilir Dota 2 Her şey iptal edilmeden önce takım, ancak bazı sorunlar yaşıyorlar. becerikli herkese parası için koşabilir.

Flashback Cuma

Biraz trivia olarak, şu ana kadar maçları izliyorsanız, SEA açık elemeleri bir çeşit muameleydi. Neden soruyorsun? Takımlardan biri Flower Gaming, iki üyesi Yi Liong “ddz” Kok ve Hsien Wan “Lance” Fua idi.

Bu ikisi haberleri iki nedenden dolayı 2014'te geri verdiler. Birincisi, SEA elemelerinde en üst sırada yer almaları ve böylece The International 2014'ün bir parçası olma şanslarını kazanmalarıydı.

TI4'ten sonra bu kez yanlış bir sebeple tekrar haber yaptılar. İkisi, iddiaları tespit eden bir maçta yer aldı ve Valve sponsorluğundaki etkinliklerden yasaklar aldı. Bu yılki ESL One Birmingham'ın ana turnuvasına katılmamış olsalar da, bu ikisinin dönüşleri planlıyor gibi görünüyor.

Ya sen? Bu turnuvada kimler için kök salıyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.