Dignitas Fe CS: GO Ekibi VALORANT'da da Yarışacak

İki kez CS: GO dünya şampiyonu Dignitas Fe artık Riot Games'in VALORANT'da da yarışacak.

Dignitas’ın kadın CS: GO kadro da yarışacak VALORANT, organizasyon bugün açıkladı. Dignitas Fe dünyanın en başarılı bayan takımlarından Counter Strikehem 2018 hem de 2019'da önde gelen bir kadın turnuvası olan Intel Challenge Katowice'i kazandı.

Dignitas ilk aldı Yukarı bir kadın CS: GO 2017 yılında, Intel Challenge Katowice'de ikinci sırada ve Kopenhag Oyunları'nda yarı finalde hızlı sonuçlar elde ediyor. Ekip 2017'yi GIRLGAMER Esports Festivali'nde bir zaferle tamamladı ve 2018'i Intel Challenge Katowice'de bir galibiyetle başladı. 2019'da üst üste ikinci Katowice etkinliğini kazandılar ve kadınlarda en başarılı takımlardan biri oldular CS: GO faliyet alani, sahne.

Dignitas Fe’nin 2020'deki tek LAN görünümü, Dubai'deki GIRLGAMER Esports Festivalinde ikinci sırada yer aldı. Kısa bir süre önce uzun süredir üye olan Lynnie “artStar” Noquez'in yerini deneme “Julie“ Bouchard ”Bouchard ile değiştiren kadro şimdi yarışacak VALORANT yanında CS: GO. Orijinal üyeler Amanda “rain” Smith ve kaptan Emmalee “EMUHLEET” Garrido takımda kalmaya devam ediyor, şimdi kadroya liderlik ediyor VALORANT rekabet.

Dignitas Fe diğer birçok profesyonel Counter Strike rakip FPS'ye geçiş yapan oyuncular. Oyun çok benzer CS: GOBirçoğu bir sonraki büyük esport olduğuna inanıyor.

DIG Fe'ler VALORANT çıkış ANEW'de gelecek Her ikisi de bu hafta sonu gerçekleşecek olan Kadınlar 1k Açık ve Elite Esports Rivalry Bowl Davetiyesi.

Kaynak: Dignitas

SONRAKİ Cloud9 Akıl Sağlığı İçin Kampanya Kaiser Permanente ile İşbirliği Yapıyor

Nemesis, Resident Evil 3 ve 4'ü Birlikte Bağlamak İçin Yeniden Yapıldı