2020'deki En İyi 10 Roblox Oyunu

Roblox yüzlerce farklı oyuna ev sahipliği yapıyor ve oluşturma araçlarına erişimi olan oyuncularla, istedikleri zaman kendi oyunlarını oluşturabilirler ve her gün listeye düzinelerce daha eklerler. Roblox’un eğlencesinin ortaya çıktığı yer budur, görünüşe göre sınırlara göre değil, türe göre değil. Korku oyunlarınız, FPS, RPG'ler, yaşam simülasyonunuz var ve bu sadece birkaçını adlandırıyor; Roblox hepsi var.

Ancak bu, her oyunun bir kazanan olacağı anlamına gelmez. Aslında, çoğu değil. Bu yüzden işi sizin için yaptık ve en iyilerinden 10 tanesini topladık Roblox oyunlar. Bunlar RPG'lerden basit ama aptal dövüş oyunlarına kadar uzanır. Burada herkes için bir şey var.

Beni evlat!

Rol yapma, fanteziden gerçek yaşamı simüle etmeye kadar farklı fikirlerin bir çamaşır listesini açar; Beni evlat! ikincisidir. Beni evlat edin! ve her ikisi de kendi oyun mekaniği setlerine sahip bir ebeveyn ya da bebek olarak hayata başlar. Bir ebeveyn olarak, bebeğinizi beslemek ve oynamak gibi mutlu etmek için elinizden gelen her şeyi yapmanız gerekir. Bebek olarak tek işiniz çocuk olmaktır – dünyanın en kolay işi.

Çocukları evlat edinmenin yanı sıra, evcil hayvanları evlat edinebilir, evinizi özelleştirebilir ve hatta çeşitli engel kurslarından geçebilirsiniz.

Cinayet Gizemi 2

Murder Mystery 2, üç farklı sınıfın hayatta kalmayı hedeflediği, ancak her birinin kendi rolü olduğu bir “whodunit” oyunudur. Sherriff olarak, katilin kim olduğunu, hangisinin olduğunu bulmanız gerekir. Bu odada 11 oyuncu sizinle birlikte olduğu için bu zor.

Katil olarak amacınız şerif dahil herkesi yakalanmadan öldürmek. Bir bıçak kullanarak masum oyuncuları gizlice öldürebilirsiniz. Eğer masum bir insansanız, sadece hayatta kalmanız için değil, katilin ortaya çıkması için birlikte ve şerifin birlikte çalışması da avantajlıdır.

Bloxburg'a Hoşgeldiniz

Hayranı olan herkes Simler dizisi Bloxburg'a hoş geldiniz. Yaşam simülasyonu oyunu anımsatıyor Simleroyunculara kendi evlerini inşa etme, kariyer arama ve karakterin ruh halini koruma fırsatı verir.

firar

Hayranı olan herkes Büyük otomobil hırsızlığı Jailbreak'i seveceksiniz. Yetişkin temaları olmadan alabileceğiniz kadar yakın. Bir polis memuru olarak hayatı yaşayabilir ve suçluların kaçmasını durdurabilir veya bir suç yaşamına öncülük edebilir ve sonsuza dek yasadan kaçmaktan hapishaneden kaçınabilirsiniz. Soymak bankalar, mağazalar, hatta soygun planlamak ve genellikle herkes için bir sıkıntı. Unutmayın: hapishaneden kaçtığınızda, her zaman geri gönderilebilirsiniz.

Aşırı Saklambaç

Saklambaç tek başına eğlencelidir, ancak Saklambaç Extreme'de ne yazık ki büyürken hiçbirimizin sahip olmadığı bir mekanik vardır: süper güçler. Kavram basit: saklamacılar ve arayanlar var. Hiders arayanlardan saklanır ve arayanlar saklayıcıları arar. Extreme'e eklemek için, arayanlar çarpıcı gizleyiciler, tutkal atma, sprint ve hatta kameraları haritanın etrafına yerleştirme gibi çeşitli yüklemeleri seçebilirler.

Lazarus Projesi

Biraz dehşet için, Lazarus Projesi var. Call of Duty’ler “Zombies” modu. Altı oyuncudan biri olarak, fikir zombi ordularını alırken mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaktır.

Gibi Görev çağrısı, berbat bir tabanca ile başlarsınız, ancak zombi ve güçlendirici odaların yok edilmesinden daha fazla puan kazandıkça, daha güçlü silahların kilidini açabilirsiniz. Ek olarak, Double Tap veya Juggernog gibi zombi öldürme becerilerinizi geliştiren avantajlar da satın alınabilir.

Disket Savaşçıları

Floppy Fighters, dövüş oyununu komik ragdoll efektleri ve tuhaf fizikle harmanlıyor. Oyuncular kazanmak için bir şans isterse yumruk atmalı ve zirveye çıkmalıdır. Ama bekleyin, dahası var. Floppy Fighters, Shootout, Juggernaut ve TeamBrawl gibi katılabileceğiniz diğer oyun modlarına sahiptir.

Sayaç Bloğu

Birinci şahıs nişancı ve aşk havasındaysanız Counter StrikeCounter Blox ile kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Farklı bir oyun oynamaz Counter Strike, karakter modellerinin yanı sıra. Siz ve diğer 13 oyuncu, sadakatle yeniden oluşturulan haritalarda ölümcül yüklemelerle koşabilirsiniz Roblox. Hayatta kalmak için ne zaman.

Bir Pizza Yerinde Çalışın

Bir Pizza Yeri'nde Çalıştıktan sonra, pizza üreticisi, kasiyer, teslimatçı ve pizza boksörü olmanın nasıl bir şey olduğunu anlayacaksınız (hayır, pizzada dövmüyorsunuz). En eğlenceli, Squidward benzeri tavrınızı müşteriler üzerindeki esnekleştirebileceğiniz bir teslimatçı olarak görülebilir. Maalesef muhtemelen daha sonra bahşiş alamayacaksınız.

Doldurucunuzu Builder Brothers’ın Pizza'sında çalışırken, kendi evinizde rahatlayabilirsiniz. Ve Simler moda, zor kazanılmış nakit ile özelleştirin.

Dünya Sıfır

Roblox’un RPG'leri iki kategoriden birine girer: çöplük ateşleri veya yapılacak çok şeyi olan genişleyen dünyalar. World Zero, dünyanın en iyi RPG'lerinden biri Roblox. Red Manta Studios aldı Roblox, kuşkusuz tıknaz bir oyun ve bir şekilde MMORPG olarak çalışmak için evcilleştirdi. Karakterinizi özelleştirebilir, farklı sınıflar seçebilir, bineklere binebilir, görevleri tamamlayabilir, patronlarla savaşabilir ve seviye atlayabilirsiniz. RPG'ler tek oyunculu bir deneyim olarak harika olabilir, ancak bu sizin ve arkadaşlarınızın eğlenmesi için bir tanesidir.