Unutulmuş Meyveler: Öğrenciler Yurt Odalarında Kalan Küçük Şeyleri Kaçırıyor

ile Kamren Khan
                                                                                                 | 5/20/20 2:15 am

eşyalarını-01

Yurdumda şu anda ayrışan yaklaşık 17 clementine var. Ne söyleyebilirim? Ben sadece turunçgilleri seven bir oğlanım. Ne yazık ki, bu turuncular COVID-19'un çapraz ateşine yakalandı. Diğer birçok öğrenci gibi, eşyalarımın çoğu yurtta sıkıştı. Bu eşyalar anaokulundan beri kullandığım kalem kutusunu ve şimdiye kadar gördüğü en çirkin el yapımı terlikleri içeriyor.

Daha önce, bu şeyler sadece o şeydi – şeyler. Ama şimdi kalem kutusunun iğrenç çırpısını duymaktan ne kadar keyif aldığımı anladım ya da kampüste yavaşça yürürken terliklerimi yavaşça dağılıyor. En önemlisi, tatlı clementines saklamak. Acılarımı daha düşük meyvelerde boğmak için mücadele ederken, diğer öğrencilerin durumumu paylaştığı gerçeğinde teselli buluyorum.

Finn Hulse’23 için, eşyalarını stratejik olarak toparlama girişimi tamamen geri tepti.

Hulse, “Kıyafetlere gerçekten sahip olan küçük bir erkek kardeşim var,” dedi. “Bu yüzden üniversiteye gittiğimde, kıyafetlerimin her birini yanımda götürdüm, çünkü herhangi birini bırakıp bırakmadığımı biliyordum, onlara onun olduğunu iddia edecekti. Ama eve gittiğimde, sadece bir sırt çantası giydim. Sadece en iğrenç, çirkin kıyafetleri getirdim ve önümüzdeki dört yıl boyunca bunun üzerinde yaşamam gerekebilir. ”

Bununla birlikte, ayakkabısız yaşamda nasıl gezinileceğini bulmak, Hulse’nin sorunlarının en kötüsü değildir. Üniversitenin nakliyecilerinin diğer eşyalarına nasıl davranacağından çok daha fazla endişe duyuyor.

“Çok sayıda anime posterim var [in my dorm] … saatlerce zekice bir şekilde duvarlara koymak zorunda kaldım. Bununla başa çıkmanın bir yolu yok. ”

“Çok sayıda anime posterim var [in my dorm] … saatlerce zekice bir şekilde duvarlara koymak zorunda kaldım. Bununla başa çıkmanın bir yolu yok ”dedi.

Yurt duvarlarımı kapsayan seri katil-esque yapışkan not ağına sahip biri olarak, benzer endişeleri paylaşıyorum. İki terim değerinde düşünce, fikir ve kötü çizilmiş kardan adamlar atılacak mı? Ve yapışkan notlarım olmadan, hayatım için geçerli olmayan rastgele Bruce Lee alıntılarını nasıl hatırlayacağım?

Neyse ki Hulse için kıyafetlerden ve anime posterlerinden yoksun, yaz yaşamı “League of Legends'ta platin peşinde koşma” planını ömür boyu engellemeyecek.

Diğerleri için, yansımalar daha akademik oldu. Birçoğumuz gibi Madeline Duhnoski’23 de okul malzemelerini bahar tatili boyunca kullanmayı planlamıyordu. Şimdi kendini sadece iki silgisiz kalemle tüm bir terimi tamamlama göreviyle karşı karşıya buluyor. Ancak geride kalan tek şey silgiler değildi.

Duhnoski, “Bir ara sınavım vardı ve hesap makinem öldü ve şarj cihazım okuldaydı, bu yüzden önemli zorluklar yarattı” dedi.

O zaman, düşük pil olduğu iddia edilen TI-Nspire'ın görünür ölümsüzlüğüne inanıyordu.

“[I thought] bu iyi olacak, bunu ölmeden önce her zaman bir ay gösterir ve sonra sınavımın dördünde çalışmayı durdurdu, ”dedi Duhnoski.

Neyse ki, hesap makinesi kullanımı sınavın geri kalanıyla bütünleşik değildi (üzgünüm) ve işler iyi çıktı.

Hulse ve Duhnoski gibi Miles Brown’23, kış döneminin sonunda çok fazla eve gitme ihtiyacı hissetmiyordu.

Brown, “Oturacak hiçbir sınavım olmadığı için eve çok erken gittim… Yanımda, dizüstü bilgisayarımda ve birkaç kalem ve klasörde birkaç tişörtüm vardı,” dedi Brown.

Çok yakında Brown kampüse geri dönmeyeceğini öğrendi. İlk başta, azaltılmış gardırop sadece küçük sorunlar yarattı.

“Tüm sonbahar ve kış kıyafetlerimi bırakmıştım [at Dartmouth]. Temelde eşofman, spor şortu ve birkaç tişörtle evime hapsolmuştum ”dedi.

Bununla birlikte, Brown yakında bir Connecticut senatörü ile yaz geçirmek için Washington D.C.'ye taşınıyor. Bildiğim kadarıyla, eşofmanlarda çalışmak için ortaya çıkan çok fazla senatör yok.

“Geçen hafta sonu iş kıyafeti olarak nitelendirilecek bir kıyafetin parçalarını çılgınca bir araya getirerek geçirdim. Eşofmanlarımı giymek zorunda kalmadım [to work].”

Brown, “Geçen haftasonunu, işin resmi niteliği kazanacak bir kıyafetin parçalarını çılgınca birleştirerek geçirdim” dedi. “Eşofmanlarımı giymek zorunda kalmadım [to work]. Bir arkadaşımın elbisesi ceketi, babamın kravatı ve kuzenimin ayakkabılarım vardı. Çıkardım, ama ideal değildi. Temel olarak, hep birlikte bir iş resmi kıyafetim vardı. ”

Sonunda, Hulse'nin League of Legends'ta hala platin oynayabileceği, Duhnoski matematik dersinde başarısız olmayacak ve Brown Senato katında şort giymeyecek.

Kolej, yurt eşyalarını öğrencilere iade etme planını açıkladığına göre, ince bir şekilde hissettiriyor, hayatlarımız üzerinde bazı kontrolleri yeniden kazanmaya başlıyoruz. Sevgili kalem kutumun (bir kalem torbasından her şekilde daha üstün) gelmesini endişeyle beklediğim gibi, yardım edemem ama arkadaşlarla Yeşil arasında yürümeye bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyoruz. gerçek insanlar ve – belki de benim durumumda – sağlıksız miktarda clementine çalıyorlar.