Tyler1 Challenger'ı sadece ormanda oynuyor

Riot Games ile fotoğraf

Yorucu bir eziyetten sonra, popüler efsaneler Ligi flama Tyler1 nihayet birçok insanın imkansız olduğuna inandığı şeyi yaptı – sadece ormanda oynayarak Challenger'a solo sıraya koydu.

Dün dün Tyler1'in ilk Baron çalmasını bir orman şefi olarak kutluyormuş gibi geliyor. Ama şimdi, Kuzey Amerika'daki en iyi oyuncular arasında durmak için zor bir tırmanış yaptı. Ancak Challenger'a giden yol hiç mücadele etmedi.

Takım arkadaşlarından beslenenlerden kötü performanslara kadar, Tyler zirveye giden yolda çok sayıda sert yamalar geçirdi. Bununla birlikte, ana ormancılarından biri olan Ivern'ın yardımıyla Challenger'daki yerini korumak için son 11 maçından dokuzu kazandı. Aslında, 300'den fazla oyun oynadığı için şampiyonda yüzde 54 kazanma oranına sahip.

Olaf, tırmanışı boyunca en çok oynanan şampiyonu oldu. 25 yaşındaki flama, Berserker ile oynanan yaklaşık 450 oyuna ve yüzde 57'lik bir kazanma oranına sahip. Sık oynadığı diğer şampiyonlar Karthus, Jarvan IV ve Lee Sin'dir.

Tyler 947 kazanç ve 864 kayıp ile toplamda yüzde 52 kazanma oranına sahip. Şu anda Masters'a sıkışmış birden fazla orman şebekesi de dahil olmak üzere Masters katmanına bile ulaşabileceğinden şüphe duyan birçok insan vardı.

Tyler'ın bir zamanlar esas olarak Draven'ı oynayan bir AD taşıma oyuncusu olduğunu düşünmek vahşi. Resmi Twitch kanalında onu yakalayabilirsiniz.