Dark Horse Yeni StarCraft 2 Protoss Taşıyıcı Çoğaltmasını Ortaya Çıkardı

Dark Horse Direct ve Blizzard Entertainment, üst düzey bir kopyasının piyasaya sürülmesi için yine bir araya geldi StarCraft II'nin en güçlü savaş gemileri: Protoss Carrier. Şirketler daha önce eşit derecede üst düzey bir kopya olan StarCraft Terran Battlecruiser için bir araya geldiler. Dark Horse'a göre, StarCraft: Protoss Carrier Replica yaklaşık 18 "uzunluğundadır ve Gentle Giant Studios'tan prototipleme, heykel ve boyama ile poliresinden yapılmıştır.

Ek olarak, kopya, sanki uçuyormuş gibi görünmesi için üzerine yerleştirmek için metal bir ekran direği içerir. Oval taban ayrıca bir Protoss logo kabartması içerir. Ve normal ışık altında şık ve hoş görünmekle birlikte, mavi elementler aslında UV ışığı altında karanlıkta parlar. Çoğaltma ile birlikte gelen kullanışlı bir Orijinallik Sertifikası da vardır. Aşağıdaki yeni ileri teknoloji kopyasının birkaç fotoğrafına göz atabilirsiniz:

DHD_STCR_PROTOSS_CARRIER_ENVBG_FOOTER_2
(Fotoğraf: Dark Horse Direct / Blizzard Entertainment)
karanlık at starcraft protoss taşıyıcı çoğaltma yeni kırpılmış hed
STARCRAFT_SHIP_PROTOSS_PHOTO_04 kırpılmış
(Fotoğraf: Dark Horse Direct / Blizzard Entertainment)

StarCraft: Protoss Carrier Replica'nın Eylül ve Aralık arasında 2020 Güz'ü satması ve 299,99 $ fiyatla satılması bekleniyor. Ek olarak, üst düzey sermaye gemisi 500 ile sınırlıdır, bu yüzden eğer bir tanesi için pazardaysanız, sadece çok fazla mevcut olacak. Burada ön sipariş verebilirsiniz ve mağaza girişi şu anda canlıdır. StarCraft serisinin önceki tüm kapsamına buradan göz atabilirsiniz.

Dark Horse Direct ve Blizzard Entertainment'ın yeni Protoss Carrier Replica ürününü gördüklerimiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu, almak isteyeceğiniz bir şey mi? Yorumlarda bize bildirin veya doğrudan Twitter'da bana ulaşın @rollinbishop oyun oynamak her şeyi konuşmak için!

Açıklama: ComicBook, ViacomCBS'nin bir bölümü olan CBS Interactive'e aittir.