Tyler1 dünyanın en iyi iverns biridir

Draven'ın ana ormanından sadece Challenger'a kadar, Tyler1’in zirveye çıkması muhteşem bir şey değildi.

Bu süreçte Tyler1, League of Graphs web sitesine göre dünyanın en iyi Ivern oyuncularından biri haline geldi. Yazma sırasında, Tyler1 şu anda Kuzey Amerika'nın üçüncü en iyi Ivern'udur ve küresel olarak 20. sıradadır.

Sitede bulunan en iyi 100 NA İverisinden Tyler1, bu listede yer alan tek Challenger ile birlikte 300'den fazla oyunun büyük bir örneklem büyüklüğü ve yüzde 54 kazanma oranı. En iyi 10 oyuncunun yedisi Elmas oyuncular, Platinum'da başka bir oyuncu, düşük maçlar ve yüksek kazanç oranları ile muhtemelen şirinleri gösteriyor.

İlgili: Riot: Şirinler Kalıntıları League of Legends

Küresel olarak, hikaye hemen hemen aynı. Tyler1, ilk 20'deki iki Challenger'dan biri, sözde bir Ivern muhtemelen başka bir şirine sahipti, yüzde 80'lik kazanç oranı ile tamamen Ivern'da 76 oyun oynadı.

Tyler1'in, bir önceki favorisinin tam tersi olan dünyanın en iyi Ivern oyuncularından birine dönüştüğünü söylemek zor değil. Draven, her zaman ilgi odağı olan benzersiz balta yakalama mekaniği ile mikro-yoğun bir ADC olarak bilinirken, Ivern daha çok gölgelerde ve fırçanın içinde kalan destek kontrolünü destekleyen bir makro ağır ormancıdır.

Ancak Challenger'a giden yolun tamamı gül değildi. Tyler1 yolculuğuna hızla başladı, hatta Lee Sin'de hayırlı bir Baron çalması gerçekleştirdi, ancak aynı derecede komik yanlış oyunlar da vardı. Tyler1'in 10. sezonun sadece dört aylık süresinde zirveye ulaşması gerekiyordu, bu yüzden onun için başka bir eldiven için çok zaman kaldı.

Ivern, Tyler1’in Challenger koşusu boyunca en önemli seçimlerinden biriydi, ancak flama başka birkaç seçenek daha kullandı. En çok oynanan kahramanı, yaklaşık 450 oyun ve yüzde 57 kazanma oranı ile Karthus, Jarvan IV ve Lee Sin gibi diğer seçimlerle Olaf'dı.

Şu anda, Tyler1 feat için dikkat çekiyor. Sırada ne var? Daha sonra kendisi için ne düşünüyor olursa olsun, flama Sihirdar Vadisi'ndeki en eğlenceli kişiliklerden biri olmaya devam ediyor ve yolculuğunu resmi Twitch kanalında izleyebilirsiniz.