Riot, Dr Mundo'nun bir sonraki League of Legends rework için hazırlandığını doğruladı

Mundo resmen büyük bir oyun ve görsel yeniden çalışma geçirecek olan bir sonraki League of Legends şampiyonu olacak. Riot geliştiricileri 4 Haziran'da doğruladılar.

İkonik bruiser, ne olursa olsun, her zaman “istediği yere” gittiğini söyleyerek son 10 yılda Lig'de yolunu açtı. Anlaşıldığı üzere, yaşlı Dr. Mundo'nun gitmek istediği yer doğrudan Riot’un yeniden geliştirme stüdyosuna.

Zaun Madman'ı ilk olarak Eylül 2009'da Maphite, Janna ve Blitzcrank gibi diğer beta sürüm şampiyonlarının yanı sıra başlığa eklendi. Son 11 yılda, sadece Küçük değişiklikler yetenek havuzuna.

Dr.Mundo sonunda 11 yıllık Rift'ten sonra League of Legends VGU revizyonuna hazırlanıyor.
Riot Oyunları

Riot baş şampiyonu yapımcı Ryan ‘Reav3’ Mireles, “Bir sonraki şampiyon güncellemesi, Zaun'un Madman'ından başkası olmayacak Dr. Şampiyon Yol Haritası güncellemesi Haziranda.

Mireles, Mundo'nun 2021 yılında piyasaya sürüldüğünü doğruladı. “Bu proje şu anda geliştirme aşamasındadır ve 2021 yılında planlanmıştır” dedi.

Ayrıca oyuncuların arasında “birkaç yeni şampiyon” daha göreceğini itiraf etti yeni nişancı ve Dr. Mundo’nun yeniden çalışması. Yetkili, önümüzdeki haftalarda daha fazla oynanış, anlatı değişiklikleri ve sanat güncellemesinin açılacağını da sözlerine ekledi.

2021'deki Dr. Mundo VGU neye benzeyebilir?

League of Legends geliştirme ekibi, en iyi şeritli titan'ı nasıl değiştireceklerine dair çok fazla ipucu sunmadı. Ancak isyan dengesi ekipleri geçmişte Dr. Mundo için yapacakları değişiklikler hakkında konuşmuştu.

Şimdi Ar-Ge'ye dönen eski baş tasarımcı Colt 'Ezreal' Hallam, Mundo'nun hiçbir güncellemede asla “büyük ölçüde değişmeyeceğini” söyledi. Riot, şampiyonun doldurduğu “güzel niş” e “oldukça iyi” indiğini açıkladı.

Dr Mundo'nun modası geçmiş sıçrama sanatları ve oyun içi grafikleri, 2021 yeniden çalışmasında modern bir değişiklik yapacak.
Riot Oyunları

“Kitinin çekirdeği yıllar boyunca son derece tutarlı kaldı,” dedi Hallam Riot dev blogunda ‘Delinin Yapımı’. “Mundo bir poke tankı olarak iyi bir performans sergiliyor, benzersiz şekillerde hasar alıyor ve açıkça istediği yere gidiyor.”

Riot konsept sanatçısı Edmundo “odnumde” Sanchez, Mundo için geliştirmenin düzeltmek isteyeceği en önemli şeyin "arka planla ilgili derinlik eksikliği" olacağını açıkladı. Ayrıca tüm VGU taslaklarında olduğu gibi bir “görsel cila” görecektir.

Dr Mundo LoL yeniden işleme çıkış tarihi

Riot, Zaun Madman'ın gerçekte ne zaman serbest bırakılacağı konusunda sessiz kaldı, 2021 penceresini doğrulamanın ötesinde. Düşünen Fiddlesticks'in revizyonuve son zamanlarda Volibear’ın VGU'su, dokuz ay sürdü, önümüzdeki yılın başında olabilir.

Bu zaman aralığı, Mundo’nun Rift'e yeniden girişini, son iki rework ile aynı zamanda güncellenmiş bir şampiyon olarak yerleştirecekti. Şimdilik, takvimlerinizi bir Q1 2021 sürümü için geçici olarak işaretleyin.