İşte Dota 2 ESL One Birmingham 2020 Çevrimiçi Kazananlar

Yaklaşık iki haftalık bir yarışmadan sonra, sonuçlar Dota 2 ESL One Birmingham 2020 Çevrimiçi. Başlangıçta canlı bir yarışma içerecek şekilde planlanmış olsa da, ESL One Birmingham daha sonra esas olarak çevrimiçi bir turnuva olarak değiştirildi. Süre Dota 2 altı bölgeye sahip olan Birmingham turnuvası bunları Çin, Avrupa / BDT, Kuzey Amerika / Güney Amerika ve Güneydoğu Asya olmak üzere dörde ayırdı. Aşağıdaki farklı bölgelerin sonuçlarına bakıyoruz.

Üstte kalmak

Fnatic, neden şimdi Güneydoğu Asya bölgesindeki en iyi takım olduğunu kanıtladı. Bu turnuva Fnatic ve BOOM Esports ile ilgili olduğu için hepsi bu kadar değil. Grup Aşamasının sonunda üstte BOOM ve ardından Fnatic geliyordu. Bu, iki takımın Playoffların ilk turunda karşı karşıya geldiği ve Fnatic'in BOOM karşısında 2-0 galibiyet alması anlamına geliyordu.

BOOM Kaybedenler Turuna düştü, ancak Geek Fam'a karşı 2-0 kazanmayı başardı. BOOM ve Fnatic Büyük Finallerde tekrar karşılaştılar. Fnatic, Game One ile BOOM'un Game Two'da zafere ulaşmasını sağladı. Bundan sonra en iyi ödülü almaya devam edenlerin hepsi Fnatic'ti.

Forma geri dön

Çin bölgesi için PSG.LGD geri döndü, ancak liste farklı olabilir. LGD, Grup Aşamasını yalnızca bir kayıpla bitirdi. Playofflar sırasında durum farklı değildi. İlk turda LGD, 40 dakikadan fazla süren maçlarda Invictus Gaming 2-0 karşısında kazandı. İkinci turda maçlar daha kısaydı, LGD Royal Never Give Up'ı 2-0 yendi.

Finallerde, yine LGD ve IG arasında bir rövanştı. PSG.LGD, yakın olan ilk maçı kazandı. Ancak IG geri çekilmez ve ikinci oyunda kazanır. LGD sonraki iki maçı kazandıkça IG'yi rüzgârdan uzaklaştırmış gibi görünüyor. Üçüncü maç yaklaşık 20 dakika içinde biterken final maçı 30 dakikadan kısa sürede sona erdi.

Galibiyetle, LGD bölgedeki yerini geri almanın bir yolu gibi görünüyor.

Kendilerini kanıtlamak

Kötü Geniuses turnuvaya girme avantajına sahipken, aynı zamanda sırtlarında bir hedefleri olduğu anlamına geliyordu. Bu özellikle Kuzey Amerika ve Güney Amerika'daki birçok yeni takım için geçerliydi. İlk aşamada Grup Aşamasında liderlik eden CR4ZY oldu. Ancak, Kazananlar Turuna ulaştıklarında, Büyük Finallere geçmek için 2-0 galibiyet ile avantaj elde eden Quincy Crew oldu. Kaybedenler Turunda, CR4ZY iki uzun maçta EG'ye geçti ve onları süpürmeyi başardı.

Büyük Finallerde yine Quincy ve CR4ZY oldu ve Kazananlar Turu'nun bir tekrarı oldu. Quincy sadece rakiplerini süpürmekle kalmadı, aynı zamanda şık bir şekilde yaptılar.

Sihirli sayı nedir?

En büyük bölge, 16 ekiple birlikte BDT ve Avrupa bölgeleridir. Bu turnuvada birçok güçlü takımla şampiyonayı eve götüren Takım Sırrı oldu. Bu turnuvada hayranları heyecanlandıran iki şey vardı.

Grup Aşamasında Secret, OGA'da kazanılmasından ve yenilmesinden bu yana ilk kaybını yaşadı Dota PIT 2020 Çevrimiçi. Ancak bundan sonra Secret'ın Nigma Takımı ile bağladığı Grup Sahnesi sona erdiğinde her şey kazandı.

Playoffların ilk turunda İttifak Sırrı Alt Parantez'e bırakmayı başardı. İyi ekipler, Alt Parantez içinde olmanın, bu kadar çok sorun ve Sır olmadığını kanıtladı. Büyük Finallere ulaşmak için yaptıkları mücadelede sadece bir maçı kaybettiler. Nigma 2-1'i kazanmadan önce FlyToMoon'a karşı 2-0 kazandı. Daha sonra VP.Prodigy ile karşılaştılar ve 2-0 süpürdüler. Bu, tekrar Büyük Finallerde İttifak ile karşılaştıkları anlamına geliyordu.

Büyük Finallerin ilk oyunu, Secret'ın 31-4 galibiyet alması ve 30 dakikadan kısa sürede bitirmesi ile oldu. İkinci oyun 31-7 galibiyetiyle hemen hemen aynıydı ve yine 30 dakikaya ulaştı. Üçüncü oyunda, İttifak elinden gelenin en iyisini yaptı ve bu sefer 40 dakikadan fazla geçti. Yine de zafer Sırr'a gitti. Secret'ı nasıl öldürdüğünü tahmin etmek ister misin? Eğer 31 tahmin ederseniz, o zaman final puanı 31-22 olduğu için en yüksek ödülü alırsınız.

Bununla birlikte, bir turnuva tamamlanabilir, ancak çok daha fazlası var. Bu turnuvanın en sevdiğiniz anı hangisi? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.