Renegades DreamHack Masters Spring 2020 Okyanusya şampiyonluğunu kazandı

Renegades, Pazar günü DreamHack Masters Spring Oceania büyük finalinde Avant Gaming'i mağlup etti ve 10.000 ABD Doları ödül parası ve 185 Elektronik Spor Ligi (EPL) Pro Tur puanına ev sahipliği yaptı.

Christopher “dexter” Nong ve ekibi üst köşeden en iyi beş (Bo5) karar vericiye girdiler. Bu, alt braket finallerinde ORDER'e (2-1) ters süpürme kazanarak büyük sahnede yerlerini kazanan Avant'a karşı varsayılan tek harita avantajı sağladı.

Renegades Perşembe günü üst parantez finallerinde Avant 2-1'i mağlup etti. Zafer, hafta sonu boyunca dexter ve ekibi için kolay olmadı, çünkü bölgesel rakiplerine karşı sert bir galibiyet kazanmak için geri kalan dört haritayı da oynamak zorunda kaldılar.

Büyük finaller Avant’ın harita seçimi, Toz II’de başladı, burada Mike “ap0c” Aliferis ve ortak. yoğun olarak tercih edilen Renegades'e karşı dört düz tur kazanarak güçlü bir başlangıç ​​yaptı. Bununla birlikte, marj 8-8'de bir raunta yarı yarıya düşürüldüğünden, ilk liderliklerinden yararlanamadı.

Avant hızlı bir şekilde CT tarafındaki hızı yakaladı ve Renegades'in 13-11 öne geçmesi için sonraki altı turdan beşini cebe sokmadan önce 10-8 yukarı çıkmak için üç turu kazandı. Bununla birlikte, favorilerin coşkusu uzun sürmedi, çünkü Avant 16-13 öne çıkmak için arka arkaya beş tur kazanarak haritanın kontrolünü tekrar kazandı.

Avant momentumunu Nuke'ye çevirdi, burada CT tarafındaki üstünlükten yararlandılar ve ilk yarıyı 13-2 komuta ile kapattılar. Liderler diğer tarafta çok daha az başarı görürken, geri kalan üç turda 2-1 seri liderlik yapmak için toplandılar.

Görünüşte zaferle birlikte, Renegades'in hayata geçtiği ve ilk yarının sonuna kadar 11-4 öne geçtiği Mirage'da Avant için korkunç şeyler oldu. Dexter ve mürettebatı, üç turu açarak T tarafında güçlü gösteriler yapmaya devam etti. Avant sonraki sekiz turdan yedisini kazanmayı başarırken, Simon “Sico” Williams ve Liam “malta” Schembri Renegades'i sırasıyla 1.66 ve 1.50 puanla 16-10 galibiyete taşıdı.

Dizi, Renegades'in 8-7 öne geçtiği için iki Avustralya espor ekibinin ilk 15 tur boyunca ileri geri gittiği Inferno'ya indi. Avant ilk yarının sonuna doğru güçlü görünmekle birlikte, T tarafına geçtikten sonra parçalandı. Renegades uçan kapılardan çıktı, bombaları kolaylıkla savundu ve sonraki sekiz turdan yedisini kazanarak 15-8 öne geçti.

Onları başlıktan ayıran tek bir turla Renegades ayağını gazdan attı ve Avant'ın üç tur almasına izin verdi, ancak ap0c ve ekibi Joshua “INS” Potter'ın Renegades taşımasını durduramadıkları için kaçınılmaz olanı geciktiriyorlardı. 1.71 notu ile kazanır.

DreamHack Masters Spring Oceania'daki galibiyet, Renegades'e bir ay içinde ikinci ünvanını verdi, çünkü Mayıs ayında bölgesel ESL One: Rio'ya Giden Yolculuk etkinliğinde de birinci oldu.

INS her iki takımda da en yüksek puanı alan (1.27) seriyi, ardından dexter'ı (1.25) takip etti. Öte yandan ap0c, Euan “sterling” Moore (0.98), Chris “ofnu” Hanley (0.93), Jared “HaZR” O'Bree (0.88) ve pozitif derecelendirme (1.07) olan tek Avant oyuncusu olarak ortaya çıktı. Peter “BL1TZ” Athanasatos (0.82) hepsinin işareti yetersiz.