Razer, Güneydoğu Asya spor dünyasının kazanımlarını sürdürmeyi hedefliyor

GLOBAL GAMING yaşam tarzı markası Razer, dünyanın bu bölgesindeki oyuncuların neler yapabileceğini sergilemek için platformlar geliştirerek Güneydoğu Asya bölgesinin kazanımlarını esporlarda sürdürmeye çalışıyor. – RAZER

Tarafından Michael Angelo S. Murillo, Kıdemli Muhabir

Güneydoğu Asya'daki esporların büyümesinde devam eden bir ANAHTAR OYUNCU, küresel oyun yaşam tarzı markası Razer, dünyanın bu bölgesindeki oyuncuların neler yapabileceğini göstermek için platformlarla sürekli olarak spor yaparak bölgenin kazanımlarını sürdürmeye çalışıyor.

Ortaya çıkan olaylar arasında, 22 Haziran'da başlayacak ve 3-5 Temmuz'da büyük finallerde sona erecek olan yaklaşan Razer Güneydoğu Asya Davet 2020 de yer alıyor.

The Invitational, Razer'in resmi esports ortağı olduğu ülkede düzenlenen Güneydoğu Asya Oyunlarında madalya sporu olarak esport'ların çıkışını takip ediyor. Ayrıca 2021'de Vietnam'da Oyunların bir sonraki baskısı için oyuncuları hazırlamayı amaçlamaktadır.

Güneydoğu Asya'daki farklı ülkelerden oyuncular SEA Invitational'da yer alan üç oyunda yeteneklerini çukurlaşacaklar, Bilinmeyen oyuncu savaş alanı mobil (Pubg mobil), Kadimlerin Savunması 2 (DOTA 2) ve Mobil Efsaneler: Bang Bang (MLBB).

Razer Esports Direktörü David Tse için, yaklaşan Invitational, sadece bir organizasyon olarak ne yapmak istedikleri için değil, daha da önemlisi, özellikle sporun SEA Oyunlarındaki başarılı çıkışından çıkan bölgedeki esporların büyümesi için önemlidir.

“İlk madalya esporları etkinliğinin 30'daki başarısıinci 2019'daki SEA Oyunları sadece hem esports topluluğu hem de dünya spor aşamasının izleyicileri için tarihi bir olay değildi, aynı zamanda bölgedeki espor federasyonları tarafından uygun bir altyapı ve sürdürülebilir kalkınma ile desteklenen madalyaları madalya sporu olarak tanıyor. ” Tse ile e-posta yazışmasında İş dünyası.

“Razer SEA-Invitational, tüm katılımcı e-spor federasyonlarının üzerinde çalışmaya devam edebileceği bir platform olarak SEA Games arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor ve milli takımlarına bölgesel olarak rekabet etme ve daha fazla deneyim kazanma fırsatı sunuyor” dedi.

Razer yetkilisi, geçtiğimiz yıl SEA Games'teki Filipinler'deki deneyimlerinin, Davetiye hazırlanmak ve ilerlemelerini nasıl hızlandırdıklarını onlar için önemli çıkarımlar sağladığını ileri sürdü.

“CEO'larımız Min Liang Tan’ın Olimpiyatlarda madalya sporu olarak espor kurma vizyonuna sıkı sıkıya bağlı kalmasıyla, SEA Games önemli bir adım ve bölgesel başarı için gerekli bir adım. Bölgedeki ülkelerin çeşitliliği ile birlikte, kendi e-spor federasyonlarının büyümesiyle birlikte, farklı e-spor sporcularına ulusları için rekabet etme fırsatı vermek için bölgesel bir platformun temellerini oluşturmayı başardık ”dedi.

“Sahip olduğumuz temel öğrenme, kapsayıcılık ve adaleti sağlamak ve federasyonların hedeflerini geliştirmek için bu platformda eşit bir sese sahip olmasını sağlamak, federasyonlarla planlama ve uyumu güçlendirmeye devam etmektir. tanınmış bir spor olarak kendi ülkelerinde. ”

Tıpkı birçok organizasyon gibi Razer, pandeminin tüm dünyada sahip olduğu 2019 (COVID-19) koronavirüs hastalığının ücretini ödüyor.

Ancak, oyunun elektrikli bir platformda olduğu için şanslı olduğunu düşünerek, COVID-19 ile mevcut koşullara uyum sağlamak bir şekilde zor değil.

“Oyun oynamanın elektronik bir platform olduğu için şanslıyız ve topluluk platformları çevrimiçi değiştirme ihtiyacına uyum sağlamada herhangi bir zorlukla karşılaşmadı – sonuçta, bir sebepten ötürü elektronik spor… Esports çevrimiçi görüntülemesinde ve varlığında önemli bir artış gördük Ekosistemdeki köklü çevrimiçi tekerlekler ve flamalar, daha fazla oyun izleyicisine esport getiren çevrimiçi turnuva kapasitesinin ön saflarındayız ”dedi.

SEA Invitational, Tier One Entertainment ortaklığında gerçekleştiriliyor. Ayrıca Brunei, Kamboçya, Endonezya, Laos, Malezya, Myanmar, Filipinler, Singapur, Tayland ve Vietnam'dan çeşitli espor federasyonları tarafından da desteklenmektedir.

Razer Güneydoğu Asya Davetiyesini 2020 görüntülemek için izleyiciler canlı akışlar için YouTube, Facebook ve Twitch'teki Team Razer'ın sosyal kanallarını izleyebilirler.