NAECAD en iyi koçları, direktörleri ve All-American'ları seçti |

Ulusal Esports Antrenörleri ve Direktörleri Birliği, Mount Union'dan Jared Schulte'yi Yılın Oyuncusu olarak tanıyor.

Jared Schulte

Ulusal Esports Koçları ve Direktörleri Birliği onurlandırıldı Jared Schulte University of Mount Union, 2019-2020 Yılın Oyuncusu olarak yedi üniversite öğrencisi olan sporcularını üniversitenin All-America ekibine isimlendirdi.

Buna ek olarak, NAECAD Dr. Chris Haskell Devlet Üniversitesi ve Ryan Hinds Elm Creek Lisesi'nin (Neb.) Yılın Koçu olarak Shaun Byrne St. Clair Koleji ve Alene Vandermyde Yılın Esports Direktörü olarak Davenport Orta Okulları. Hepsi, 19-21 Ekim tarihlerinde Academic Esports Conference & Expo ile koordineli olarak düzenlenecek olan NAECAD Ulusal Sözleşmesinde onurlandırılacak.

NAECAD, DPS rolünde olağanüstü bir öğrenci atlet ve Mount Union’ın Overwatch listesinin köşetaşı üyesi olarak Egzersiz Bilimi uzmanı Schulte'yi müjdeledi.

Mount Union'daki esport direktörü Derek Spinell, “Northwood'a karşı karşılaştığımız maçta Jared (Anonymoose) Mount Union'ı set dahilinde 2-0'lık bir zafere itmek için birkaç oyun değiştirme oyunu yapabildi” diyor. . “Jared her zaman VOD'ların üzerinden geçmek için pratikten sonra kalıyor ve kompozisyon ve atış çağrısının arkasındaki itici güç.”

NAECAD’ın ödülleri, atletik başarı, sportmenlik ve vatandaşlık dengesi için bireyleri tanır. Elit oyun içi performans önemli olmakla birlikte, ödüller bireyin yaptığı toplam etkiyi tanımayı amaçlamaktadır: etkili veya dikkate değer oyun içi performans; iyi sportmenlik ve takım çalışması kanıtı; toplum hizmeti; üstün akademik başarı; ve kişisel engellerin üstesinden gelmek.

Schulte, NAECAD tarafından onurlandırılan ve yeni taçlandırılmış All-American'ları içeren bir grup çarpıcı oyuncuya liderlik ediyor Ben Grieser Winthrop Üniversitesi; William Kim Grand View Üniversitesi; Darian Hu Columbia Üniversitesi, Columbia; CJ Savino Illinois Wesleyan Üniversitesi; Dawson Lovell St. Clair Koleji; Gabriel Eckenroth Grand View Üniversitesi; ve Jon Schneck Koleji

NAECAD ayrıca hem bölge hem de yükseköğretim seviyelerinde önde gelen programların çabalarını da vurgulamıştır:

• Haskell, Twitch kanalında 200 saatten fazla orijinal esport içeriğinin bağımsız yayınına liderlik etmenin yanı sıra, en büyük kolej esporlarından beşinde ülkenin en başarılı programlarından birini denetler. Bir profesör ve araştırmacı olarak video oyunları, sanal dünyalar, sosyal medya ve dijital kültürün etkilerine odaklanmaktadır.
  • Hinds aynı zamanda Nebraska Okulları Esport Derneği (NSeSA) Başkanıdır ve öğrencilerin gelecekteki kolej ve kariyer alanlarında video oyunlarını kullanmalarına yol açar.
  • Byrne, Kanada'daki üniversite sporlarını tamamen kucaklayan ilk ortaöğretim sonrası kurum olan St. Clair Koleji'nde program koordinatörü olarak görev yapıyor.
  • Vandermyde şu anda Davenport Orta Lisesi'nde Teknoloji Yenilikçisi (Koç) ve Esports Koordinatörüdür. 2019 ilkbaharında Iowa Lise Esports Derneği'ni başlatmak için ilk e-postayı gönderdi ve bu bahar açılış sezonunu resmen başlattı.

Chris Burt, Üniversite İşletme ve Bölge Yönetimi dergilerinde Esports Editörlüğü ve Academic Esports Conference & Expo Program Başkanıdır. Ona [email protected] adresinden ulaşılabilir.