Bugün YouTuber Ajey Nagar 21 yaşındayken keyfini çıkarmak için CarryMinati'nin memleri; ödeme

Popüler "catchphrase" ına adanmış memlerden YouTube ve TikTok tartışmasına yol açan videosuna kadar, CarryMinati hayranları genellikle internet kullanıcılarını memler ve videolarla meşgul tutar. Bugün, popüler YouTuber ve sosyal medya yıldızı CarryMinati 21. yaş gününü kutluyor ve burada komik kemiğinizi kesinlikle gıdıklayacak CarryMinati'nin birkaç meme videosu ve resimleri var. Bir göz at:

Ayrıca Oku | Carryminati'nin Yeni Şarkısı 'Yaalgar', Dünya Çapında Dayak Lady Gaga'nın 'Blackpink'i 6. Sırada

Ayrıca Oku | CarryMinati & Bhuvan Bam Bir Twist ile Pics Üzerinde Birbirleri için Komik İsimler Var

CarryMinati hakkında:

Ajey Nagar, komedi skeçleri ve kanalındaki CarryMinati kanalındaki çeşitli çevrimiçi konulara tepkileriyle tanınan Faridabad'dan Hintli bir YouTuber. Ajey Nagar, kendine özgü ve enerjik Hintçe yorumuyla bilinir ve esas olarak diss şarkıları, hiciv parodileri ve komedi yaratmada yer alır. Raporlara inanılırsa, Ajey'in kanalının adı AddictedA1 idi ve 2014 yılında oyuna verdiği tepkilerle birlikte kaydedilmiş video oyunu çekimlerini yüklerdi. 2015 yılında, Ajey Nagar kanalının adını, görüntülerini yüklediği CarryDeol olarak değiştirdi. oyun Counter-Strike: Global Offensive Sunny Deol'u taklit ederken.

Daha sonra, 'insanları kavurmaya' başladığında kanalın adını CarryMinati olarak değiştirdi. Raporlara inanılırsa, CarryMinati '2019: TIME'ın 10 Yeni Nesil Lideri' ödülünü de kazandı. Tüm YouTube video görüntülemelerini derleyen Ajey, YouTube'da 1 Milyardan fazla görüntülemeyi geçerken, diğer kanalı CarryIsLive 442,6 milyondan fazla görüntülemeyi geçti.

Ayrıca Oku | CarryMinati, popüler YouTube kullanıcılarından ve hayranlarından sosyal medyada doğum günü dilekleri alıyor; Kontrol

Ajey Nagar kısa süre önce, TikTok etkileyicisi Amir Siddiqui'yi hedefleyen ‘TikTok vs YouTube’ başlıklı bir YouTube videosu yayınladığında habere ulaştı. Bununla birlikte, video, platformun tacizle ilgili hizmet şartlarını ihlal ettiği için YouTube Hindistan tarafından kaldırıldı ve daha sonra Ashish Chanchlani gibi birçok sosyal medya etkileyicisinin tepkisini tetikledi. CarryMinati'nin hayranlara ve izleyicilere hitap ettiği tepki, Ashish, Instagram, şunları yazdı: "Son 2-3 gün onu böyle gördüğümde beni üzüyor. Biz seninleyiz kardeşim."

En son haberleri alın eğlence Haberleri Hindistan ve dünyadan. Şimdi en sevdiğiniz televizyon ünlülerini ve televizyon güncellemelerini takip edin. Republic World trend için tek adresiniz Bollywood haberleri. Eğlence dünyasından en son haberler ve başlıklar ile güncel kalmak için bugün ayarlayın.