United, pandemi gelirini azaltmaya devam ederken sık sık uçuş programını nakit olarak kullanacak

• United Airlines, koronavirüs pandemisi dünyaya neden olmaya devam ettikçe yeni bir likidite ve önemli fonlama olarak 9,5 milyar dolara kadar güvence verdiğini söyledi. hava Yolları benzeri görülmemiş oranlarda nakit yakmak.
  • Fonlar havayolu şirketlerine karşı 5 milyar dolarlık bir krediden oluşacak MileagePlus sık uçan yolcu programı ve federal CARES Yasası ile 4,5 milyar dolara kadar kredi.
  • United, yıl sonuna kadar 17 milyar dolar likidite beklediğini söyledi. Normalde sadece 5-6 milyar dolar hedefliyor.

Birleşmiş Havayolları Pazartesi günü yaptığı açıklamada, 9,5 milyar dolara kadar yeni bir likidite sağladığını ve beklenen likidite varlıklarını yıl sonuna kadar 17 milyar dolara çıkardığını ve havayolunun normal nakit hedefini üç katına çıkardığını söyledi.

Havayolu şirketi, üst düzey yöneticilerin arka plan medya brifingi sırasında "yenilikçi" olarak nitelendirdiği bir düzenlemede MileagePlus sık uçan yolcu programına karşı 5 milyar dolarlık özel kredi sağladığını söyledi.

Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu'na yapılan bir dosyada havayolu da federal hükümetle federal aracılığıyla 4,5 milyar dolara kadar düşük faizli krediler için teminat vermeyi kabul ettiğini doğruladı. CARES Yasası.İlan

MileagePlus aleyhine verilen kredi, sık uçan yolcu programını teminat olarak sunacaktır. Program tamamen sahip olunan bir yan kuruluş olan MileagePlus Holdings'de yapılandırılmıştır. United'ın 20 milyar dolarlık bir değerlemesi olduğunu söyleyen programın tamamı teminat olarak sunulacak.

Havayolu üst düzey yöneticilerine göre, karşılığında, United sık uçan yolcu programı üzerinde tam stratejik ve operasyonel kontrol sağlayacaktır. Geçmişteki benzer kredi düzenlemelerinde, havayolları kredileri destekleyen finansal kurumlara bir miktar karar vermeyi onaylamıştır.

Havayolu şirketi, kredilerin program üzerinde ya da United mile sahip üyeler üzerinde hiçbir etkisi olmayacağını söyledi.

İlan

Düzenleme, dünyadaki diğer havayolları gibi, seyahat talebi küresel düzeyde çöktüğü için nakit rezervleri oluşturmaya çalışan United için bir rahatlama derecesini temsil ediyor. koronavirüs pandemi.

Özellikle, hamle, United'ın kredi kartı ortağı JPMorgan Chase'e mil satmadan sık uçan yolcu programından yararlanmasına izin veriyor. Kilometre öncesi satışlar, havayollarının nakit artırması için kolay bir yol olsa da, genellikle satın alma bankaları için dik indirimlerle gelir ve havayollarının gelecekteki nakit akışını engeller.
Üst düzey bir yöneticiye göre havayolu, 4,5 milyar dolarlık CARES Yasası kredisini almayı seçerse Hazine Departmanına yuva, kapı ve güzergah sunacak. Havayolu şirketlerinin 30 Eylül tarihine kadar sunulan kredileri alıp almayacaklarına karar vermeleri gerekmektedir.İlan

CARES Act fonları alan havayolları, Hazine'ye havayollarının özkaynaklarını sulandıracak varantlar da sağlamalıdır.