Pijama Ninjaları Kazanan OGA Dota PIT Minor 2019

Yorucu bir Büyük Finalden sonra, Pijama Ninjaları OGA Dota PIT Minor 2019'da muzaffer kaldı. NiP, kupayı eve götürdü, 300.000 $ 'lık ödül havuzundan 125.000 USD aldı ve MDL Disneyland® Paris Major'a doğrudan davet edildi.

Etkinliği kazanan favorilerden biri olan NiP, Grup Aşamasında engebeli bir yolculuğa çıktı. Ancak, play-off'lar başladıktan sonra NiP, her biri 2-0'lık üç rekoru kırdı. Büyük Finallerde sadece EHOME takıma herhangi bir sıkıntı verdi. Dizi tam beş oyun gitti. Her iki takım da galibiyet almak istedi ve her oyuna kırk dakikadan daha uzun süre kaldı. Son oyun ise çok yorucu oldu 67:52. EHOME’un güçlü bir geç oyun kahramanı olan Spectre, NiP’in Drow Ranger’ını ve Huskar ikilisini güçlendirmeye yetmedi.

Pijama'daki Ninjalar ayrıca turnuvanın en popüler kahramanı Doom'u da iyi kullandı. Seçilmiş oyunlarda kazanma oranı% 50'nin altındayken, Dota PIT’in LAN oyunlarının% 97’sinde kahramana itiraz edildi (seçildi veya yasaklandı). Yaklaşan Paris Binasında en üstte kalacak mı? Bu etkinlik 4 Mayıs'ta başlar başlamaz öğreneceğiz.

NiP için Dota PIT, Binbaşı'ya giderken yol açtı. Peter “ppd” Dager, VPesports ile yaptığı röportajda, “umarım ilk sırayı alırız ve elemeler asla gerçekleşmemiş gibi davranırız” dedi. Avrupa Parlamentosu Paris Major Elemeleri sırasında beşinci sırada yer aldı. Şimdi, Vici Gaming’in son Dota 2 Pro Circuit Major’daki yenilgisini tekrarlamaya çalışacaklar – Minor'u kazanacaklar, ardından aşağıdaki Major'ı kazanacaklar.

Bir Gösterim Yaptı

Dota PIT Minor için seyirci katılımı çok yüksek görünmese de (aşağıdaki videodaki standları inceleyin), iyi düzenlenmiş bir etkinlikti.

Dota PIT, panelleri için rahat-analitik bir tarz kullandı, etraflarında sergilenen sponsor ürünlerle birlikte özenle hazırlanmış bir kanepeye uzandı. Paneller, iyi bir içgörü ve kişilik karışımına sahipti. Oyuncu kadrosu bilgilendirici ve heyecanlandı, bir süredir sahip olmadığımız bazı tekerler eşleşmeleriyle, Andrew “Zyori” Campbell, Trent “TrentPax” MacKenzie, Grant “GrandGrant” Harris, Dominik “LaCoste” Stipić ve Michelle “Moxxi dahil Admir “Lizzard” Salkanović ile birlikte “Song”. Yetenek döndü, bu yüzden etkinliğin yedi günü boyunca elbette başka kombinasyonlar da vardı.

Bu sezon beş Minör'ün dördüncüsü, Dota PIT, özellikle Güney Amerika Majestic Esports ve Güneydoğu Asya BOOM Kimliğinin genel olarak ne kadar iyi yaptığını ortaya koyan bazı rekabetçi sürprizler yayınladı. Her iki takım da bu etkinlikte beklentileri aştı. Yaklaşan son DPC elemelerinde izleyecek takımlar.

Artık tüm gözler 4-12 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Paris Major'a odaklanacak. Hatta 1.000.000 $ ve 15.000 DPC puanıyla, daha fazla takımın The International 2019 için biletlerini tamamladıklarını ve potansiyel olarak DPC sıralamasında bazı üzücü olayları göreceğinden eminiz.