SPORTTOTAL ve G3 Collegiate Esports LLC (G3E), ABD pazarındaki bir üniversite eSport programında işbirliği yapmayı planlıyor

DGAP-Haberler: SPORTTOTAL AG

/ Anahtar sözcükler: İttifak

29.06.2020 / 18:46
Bu duyurunun içeriğinden yalnızca yayıncı sorumludur.

SPORTTOTAL ve G3 Collegiate Esports LLC (G3E)
ABD pazarında bir üniversite eSpor programı üzerinde işbirliği yapmayı planlıyor

– Gaud-Hammer Oyun Grubu ve sporttotal.tv, yüksek büyüme oranına sahip üniversite eSport pazarına ortak giriş planlıyor

– sporttotal.tv gmbh platform teknolojisini kullanıma sunuyor

– Gaud-Hammer Oyun Grubu, Kuzey Amerika'daki kolejleri işe alıyor

Köln, 29 Haziran 2020. Almanya'nın en büyük çoklu spor yayın platformlarından biri olan SPORTTOTAL AG ve G3 Collegiate Esports LLC'nin (G3E) yanı sıra Amerikan Gaud-Hammer'daki diğer şirketlerden biri olan sporttotal.tv gmbh Gaming Group, bir üniversite eSpor programı geliştirmek için işbirliği yapmayı planlıyor. İlgili bir niyet beyanı imzalanmıştır. Merkezi New Jersey / ABD'de bulunan G3 Collegiate Esports LLC, korumalı "Conference One" (CF1) markası altında Amerikan eSporları için bir üniversite konferansı başlatmayı planlıyor. sporttotal.tv gmbh gerekli akış ve içerik yönetimi altyapısını sağlayacak ve tüm proje için gerekli teknolojinin sorumluluğunu üstlenecektir.

platform teknolojisi sağlamak için sporttotal.tv gmbh
CF1 programı sporttotal.tv gmbh tarafından sağlanan platform teknolojisi ile uygulanacak ve 2020 sonbaharında başlaması bekleniyor. CF1 için haftalık olarak üretilen içeriğin Twitch, Mixer ve YouTube kanalları üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Yüksek büyüme oranına sahip eSport pazarına giriş
Yeni ortaklık, sporttotal.tv gmbh'nin yüksek büyüme oranına sahip eSport pazarına erişmesini sağlayacak. Sporttotal.tv gmbh şirketinde VP Digital Technology Kasar Masood, "Teknolojimiz ve platformumuzla Kuzey Amerika'da en büyük dijital büyüme pazarlarından birinde – eSport'ta böyle mükemmel bir ortak bulabildiğimiz için çok mutluyuz. Bu, teknolojimizi son derece çekici ve dinamik olarak genişleyen bir pazarda geliştirmeye devam etmemizi sağlayacaktır. "

"Konferans Bir, sporttotal ile ortak olmak için son derece heyecanlı. Büyük bir spor yayını ve teknoloji ortağını esports ile bir araya getirmek, olgun bir eğlence ürününün pazara nasıl tanıtılması gerektiğidir." Gaud-Hammer Oyun Grubu CEO'su Anthony Gaud dedi.

"Sporttotal'ın yayın platformunun ve teknolojisinin kolej esport rekabetini artıracağına, taraftarlarla takımları ve oyuncuları bir araya getireceğine inanıyoruz. Bu ortaklık ile New Jersey'in eyalet genelinde esport programları oluşturma girişimini de destekliyoruz. izleyiciler, teknoloji odaklı bir yaklaşım kullanarak ek espor girişimleri geliştirirken sporttotal ağındaki esport'larla etkileşime geçecek. "

Gaud-Hammer Oyun Grubu Hakkında
G3, video oyunlarının ve esporlarının bir oyuncunun hayatına katkıda bulunduğu sevgiyi, heyecanı ve kültürel bağlamı anlar ve paylaşır. Misyonumuz, oyun topluluğunun sevdikleri eğlencenin erişimini ve kabulünü artırma konusundaki derin arzusunu gerçeğe getirmeye yardımcı olmaktır. Güvenli, sağlıklı ve destekleyici bir dünya yaratmaya kararlıyız, oyuncuların becerilerini geliştiren, onlara yaşamlarını ve topluluklarını iyileştirmek için araçlar sağlayan ve oyun kültürünü ileriye taşıyan araçlar sunuyoruz.
Daha fazla bilgi için: www.g3esports.gg

SPORTTOTAL AG hakkında:
Merkezi Köln'de bulunan SPORTTOTAL AG (ISIN: DE000A1EMG56), video platformları ve toplulukları (DIGITAL) ile, yüksek marjlı ulusal ve uluslararası proje işlerinde (VENUES) hızla ölçeklenebilir dijital işlerde büyüme yolunda bir teknoloji ve medya şirketidir. yanı sıra canlı etkinlikler iş (LIVE). 1979 yılında kurulan şirket, çevrimiçi spor videoları ve canlı akış için güçlü bir büyüme gösteren yüksek trafikli bir portal işletiyor. Şirket, spor kulüplerine, spor etkinliklerinin yüksek kalitede ve tam olarak "sporttotal" olarak canlı olarak iletilmesini sağlayan özel kamera teknolojisi ile donatılmıştır. SPORTTOTAL AG'nin hizmet portföyü ayrıca yarış pistleri ve spor tesislerinin teknik donanımlarının yanı sıra Nürburgring'deki ADAC Total Fina Elf 24 Saat Yarışı gibi spor etkinliklerinin üretim ve pazarlamasını da içermektedir. SPORTTOTAL AG ayrıca Porsche, Audi, Mercedes / AMG, Red Bull ve VW gibi prestijli şirketler için içerik üretmekte ve Porsche Deneyimi gibi yüksek kalibreli canlı etkinlikler düzenlemektedir.
Daha fazla bilgi için: www.sporttotal.com

SPORTTOTAL AG
Am Coloneum 2
50829 Köln
Almanya
www.sporttotal.com
Tel: +49 (0) 221_7 88 77_ 0
Faks: +49 (0) 221_7 88 77_ 199
[email protected]

yatırımcı ilişkileri
BSK Becker + Schreiner Kommunikation GmbH
Tobias M. Weitzel
Tel: +49 (0) 177_7 21 57 60
[email protected]

29.06.2020 EQS Group AG'nin bir hizmeti olan DGAP tarafından iletilen bir Kurumsal Haberin yaygınlaştırılması.
Bu duyurunun içeriğinden yalnızca yayıncı sorumludur.

DGAP Dağıtım Hizmetleri, Düzenleyici Duyurular, Finansal / Kurumsal Haberler ve Basın Bültenlerini içermektedir.
Www.dgap.de adresinde arşivleyin