CS: GO – Bir Akış Ekibi Sıfır Uygulama ile Profesyonel Takımlara Karşı NA Finallerine Gidiyor

Hayranlardan gelen maçlarda binlerce kez duyduk ve bir anlamı var gibi görünüyor: Kuzey Amerika Counter Strike Mountain Dew League finallerinde vurgulandığı gibi bazı yeni kanlar için umutsuzdur, bu da Chaos'un ekip çalışması ve unvanın anlaşılması konusunda koordineli bir şekilde kolayca gösterilmesini sağladı.

Yine de Chaos (GS # 37) şu anda MIBR NA ekibine karşı büyük bir kayıp aldıktan sonra takımı alevlendirmeye devam eden MIBR (GS # 14) taraftarları tarafından birleştirilirken, gerçek hikaye ikinci sırada yer alan Kazananlar Ekibi (GS # 82) .

Erik Flom başkanlığındaki ekip beş oyuncudan oluşuyordu; bunlardan üçü bir arada Counter Strike Oyun süresi yirmi saatin altında. Ekip pratik yapmadı ve profesyonel ekiplere karşı, her T tarafında oynanan 'tekrar B gidiyoruz' gibi taktiklerle büyüleyici zaferlere bağlanmaya çalıştı.

Ekip, MIBR taraftarlarını hedef-kilitle suçlamak için yem edip edemeyeceklerinden, akarsu üzerinde Flom içen GFuel'in reklam olarak kabul edilip edilmeyeceğine kadar her şeyi tartışarak çoklu maçlarda oynamaya devam etti. Bu, takımın ligi trolledeceği anlamına gelmez, sadece kesin çağrılar yapmadığı ve onlara karşı birçok strateji ve sonuçtan tamamen etkilenmediği anlamına gelmez.

Erik Flom, Mythic Ekibi'nin Recon 5'e karşı bir galibiyet yakalayabileceğini hissettiğinde, akışta şunu söylemek zorunda kaldı:

Dinle … Rekabetçi ruhu olan hiç kimse kazanmak istemeden maça girmeyecek. Underdoglar olabiliriz ve pratik yapmadığımızı biliyorum, ama kesinlikle bir yol var.

Mythic takımı Flom, Donovan ‘zNf’ Froid, Adam ‘Polen’, Corbin ‘C0M’ Lee ve Kaitlin ‘Keiti’ Boop'tan oluşuyordu.

Kaitlin, MDL boyunca birçok kişiyi şaşırttı ve düşmanları sürekli olarak yalnızca Desert Eagle ve kusursuz amaç kullanarak yönlendirebildi; tipik olarak oynar efsaneler Ligi ve oynadığı hemen hemen her turda this Bu oyundan nefret ediyorum ’ifadesiyle noktalandı.

Mythic Takımı, Oceanus ve New England Whalers'a karşı güçlü galibiyetler aldı, ancak çeyrek finallerde ve finallerde Chaos ile eşleşmede her seferinde temizliği kaybetmek için güçlü bir gösteri sunmak için mücadele etti.

NA FPS sahnesi genel olarak kararlaştırılmış bir kargaşa içindedir; birçok profesyonel dolandırıcı yeni çıkan Riot shooter ile atışlarını yapmak için takımlarından ayrıldı Valorant, en yeni rekabetçi atıcı olabileceklerin başlangıcında yer almaya istekli. Bu demek değil Counter Strike ya da popüler değil: Başlık sürekli olarak Steam'de en çok oynanan oyunlardan biridir, bu da platformun popülaritesi göz önünde bulundurulduğunda yankılanan bir başarıdır.

Gittiklerini açıklayan bazı oyuncular CS: GO için Valorant zaten geri döndü, ama sadece NA'nın durumunu inkar etmek yok CS: GO subpar. Bununla birlikte, bu, gümüş astarları aramak isteyen biri için bir açıklık olarak görülebilir.

Counter Strike şimdiye kadar olduğu kadar popüler ve şaşırtıcı derecede güçlü bir profesyonel sahneye sahip. NA'dan Nathan ‘lead 'Orf ve Russell‘ Twistzz ’Van Dulken'in beğenisine katılmak için gelen bir sonraki büyük parçalayıcı için kolayca görüntülenebilir boşluklar var. Bu efsanevi ikon haline gelmek biraz bağlılık (ve büyük bir eziyet) gerektirir.