EternalEnVy ve Beastcoast, Disneyland Major'daki ilk elemelerdir – Haberler – DOTA2

Jacky “EternalEnVy” Mao ve Beastcoast, MDL Disneyland Paris Major'daki insanları susturma şansı buldular, ancak bunu yapamadılar.

Rebranded ve düzeltilmiş Takım Takımı ilk büyük çıkış yaptı ve güçlü bir şekilde fırladı. Takım son bir sıraya tek bir seri kazanmadan geldi.

Eleme, elemelerin ilk gününde CompLexity Gaming'de bir kayıpla geldi. Alt parantezdeki bir eleme maçında oynayan Beastcoast, kısa süre sonra yeni orta şeritli Eric "Ryoya" Dong'un Linus "Limmp" Blomdin tarafından zorbalık edildiğini gördü. Bu açık, CompLexity'nin orta oyunu devralması ve önemli bir altın liderlik kurmasıyla sonuçlanan bir kartopu etkisi başlattı.

Canavarlar, EternalEnVy’nin Medusa’sında bir saatli bomba kullanıyordu, ancak takım onun çıkması için yeterince durmuyordu. Ryoya'daki ardışık bağlantılar, CompLexity'nin yüksek bir zemine sahip olmasına izin verdi ve Beastcoast onları uzaklaştıramadığında, 42 dakikalık kaba bir kayba yol açtı.

Bu Beastcoast için zorlu bir darbe ve şüphesiz onların birçok dedektörünü sevindirmesi.

Ekip, orta dereceli bir Kuzey Amerika takımı olmaktan, ESL One Mumbai'deki Dota 2’nin en nefret edilen takımlarından birine gitti. Binbaşı için hak kazandıktan sonra, takım Hindistan'daki etkinlikte bir oyuncu değişikliği kanalına gönüllü oldu. Erken atıldıklarında, Nico "Gunnar" Lopez ve Jason "Newsham" Newsham'ın hızlı bir şekilde yayınlanmasına yol açtı.

Hareket, hem aşırı tepki hem de şiddetle tehdit edici bir biçimde hem fanatikler, hem cezaciler hem de oyuncular tarafından yoğun bir şekilde paneledildi. İki oyuncu ailelerinin Paris'te ana binasında oyun seyretmek için nasıl bilet satın aldıklarını ve uçuş ve oteller için maliyetlerini telafi edemediklerini tartıştıklarında daha da güçlendi. Eski CompLexity Oyun kaptanı ve şu anki masa analisti Kyle “Swindlemelonzz” Freedman, EternalEnVy'ye önceden haber vermeksizin oyuncuları tekmelemek için istekli olduğu konusunda "kötü niyetli" olarak nitelendirdiği bu hareket eleştirisinde sert davrandı.

Team Team, yeni sanatçısını ve yeni sponsorunu ana daldan birkaç gün önce açıkladı ve güçlü bir performans eleştiriyi durdurma yolunda uzun bir yol kat edecekti. Beastcoast turnuvada favori Virtus.pro turnuvasında tek bir galibiyet aldığında, grup aşamasında gösterilen bir ipucu vardı. Fakat bu galibi Ruslara seri bir seri kaybı izledi, ardından Keen Gaming'in elindeki ezici yenilgiyi izledi.

Bu mücadeleleri kanıtlanmamış bir CompLexity Gaming'de bir kayıpla kapatmak kendi başına zor olurdu. Ancak, büyük ölçüde yeni eklemelerinden birinin mücadelesinden kaynaklandığı gerçeğini eklemek, onu daha da çirkin bir sonuç haline getiriyor.

MDL Disneyland Paris Major ile birlikte Beastcoast için, bir sonraki adım belirsiz. Kuzey Amerika bölgesi hala takımın kayda değer turnuvalarda rekabet etme şansını bulabilecek kadar titrek. Fakat EternalEnVy’nin ya oyuncuları kesmesi ya da bir takımdan ayrılması zorluğunun ilk ipucu olarak istekli olması ile takım, etkinlik sona ermeden tamamen dağılabilir.

Beastcoast’ın geleceği bilinmemekle birlikte, CompLexity’nin. Takım, PSG.LGD'yi, alt braketin ikinci turunda en iyi üç seri dizisine dahil edecek.

tarafından gönderildi Steven R.
6 Mayıs 2019