Bu hafta ne var? – Mickey Mouse esporları – 7 – 13 Mayıs

ESI’nin haftalık özelliği, önümüzdeki yedi gün içinde harika spor dünyasında neler olup bittiğini bilmenizi sağlayan haftalık bir özellik. Her hafta, ESI çeşitli etkinlikler seçer ve neler olup bittiği, nerede gerçekleştiği ve nasıl izleyebileceğiniz hakkında kısa bir genel bakış sunar.

Öncelikle Paris'e gidiyoruz, Dota 2 Micky'nin evine başka bir büyük ve büyük ödül havuzu için gidiyor. Ardından, League of Legends için Vietnam'a gidiyoruz. Orta Sezon Davetiyesi 2019, Avrupa, Kore, Çin, Kuzey Amerika, Tayvan ve Vietnam'dan en iyi ekiplerle. Final, 2019 olarak yılın ilk WoW LAN etkinliği için Amerika'ya gidiyoruz. AWC Bahar Finalleri Başla.

MDL Disneyland Paris Binbaşı

Dota 2 aksiyonu bu hafta bize geri döndü ve yayıncılıktan itibaren, ilk rauntta üst rantta iyi durumdayız Kötü Geniuses az önce gönderilen Takım Sıvısı ve Vici Oyun v ayaz Sadece başladım. Kazanan takip edecek Takım Sırrı ve OG İkinci turda, kaybedenler ikinci turda alt brakete düşeceklerdir. PSG.LGC, Karmaşıklık, Virtus.Pro ve Mineski. Kalan diğer LB R2 tarafları ne zaman karar verilecek Kaos EC üstüne almak paiN Oyun ve Keen Gaming üstüne almak Fnatic.

Tüm alt ve üst konsol dizileri önümüzdeki 6 gün içinde Bo3'te oynanacak ve Büyük Finaller Bo5'te oynanacak. Bu Dota 2 Major, diğerleri gibi, 1 milyon dolarlık (760.000 £) ödül havuzu ve 15.000 Pro Devre Puanı ile birlikte geliyor. Etkinlik 7.21d yaması üzerinde oynanacak.

Çayı: MDLDisney – Yer: Disney Arena, Fransa – Tarih: 7/5 – 12/5 – Sponsorlar: AMD, SAP, AOC Oyun, HyperX, Secretlab, Sennheiser, CORSAIR – Organizatör: Mars Media, Disneyland Paris Etkinlik Grubu – Ödül havuzu : 1 milyon dolar (760.000 £)

2019 Sezon Ortası Daveti – Ana Etkinlik Grubu Aşaması

Credit – Riot Oyunları

Bu hafta Efsaneler Birliği'nin başlangıcını göreceksiniz MSI Ana olay. Yayın sırasında Play-Ins ile tamamlayarak önümüzdeki iki haftalık LoL esports eylemleri için bölgesel süper ekiplerin tam listesine sahibiz. Doğrudan tohumlama ile etkinliğe giren üç takım G2 Esports, Invictus Oyun ve SK Telekom T1. Bunlara Play-In tarafları katılacak Flaş kurt, Takım Sıvısı ve

10 Mayıs'ta başlayacak olan grup evresinde Bo1, çift yuvarlak robin olacak ve ilk dört taraf Nakavt Sahibine ilerliyor ve alt iki eve gidiyor. Takımlar Knockout Sahnesi'ne yükseldiğinde, Grup Sahnesi kazananı üçüncü veya dördüncü bitiren taraflardan birini seçerek oyunlar Bo5'e geçecektir. Tüm maçlar 9.8 yamacında oynanacak ve takımlar 250.000 $ 'lık (£ 190.00) temel ödül havuzundaki payları için mücadele edecekler.

* Final ödül havuzunda, League of Legends dahilinde oyun içi öğelerin satışı yer alacak.

Stream: Riot Games – Yer: Ho Chi Minh Şehri, Vietnam – Tarih: 10/5 – 14/5 – Sponsorlar: MasterCard, Alienware, Secretlab – Organizatör: Riot Games – Ödül havuzu: 250.000 $ * (£ 190,000)

World of Warcraft Arena Dünya Şampiyonası – Bahar Finalleri

Kredi – @Warcraft

Blizzard, 2019'da WoW esport'leri için büyük bir yıl vaat etti; yıl boyunca AWC ve MDI etkinlikleri birçok bölgede gerçekleştirildi. Bu haftasonu, yılın ilk LAN etkinliğine damgasını vuruyor: NA & AB'den ilk dört taraf, 100.000 $ (76.000 £) ödül havuzundaki payları için savaşmak üzere bir araya geldi.

AB’den Yöntem Black, Wildcard Gaming, Fikrimi Değiştir ve ABC NA umutluların katılacağı, Erkekler, Metod Turuncu, Hiç Şanslı Değil ve yeni edinilenler Süper Kurbağalar şimdi oynayacak olan kadro Bulut 9. Oyunlar, Ohio, ABD'deki Blizzard WoW Arena'da canlı olarak oynanacak. Tüm maçlar Bo5 formatında oynanacaktır.

Akış: Warcraft – Yer: Ohio, ABD – Tarih: 11/5 – 12/5 – Sponsorlar: – Düzenleyen: Blizzard – Ödül havuzu: 100.000 $ (76.000 £)

Bu, bu haftanın seçtikleri için bir ipucu, ESI haftalık seçimlerin başka bir baskısı için önümüzdeki hafta tekrar kontrol ettiğinizden emin olun.

Haftalık ESI haftalık seçimlerinde her hafta en az bir etkinlik düzenlemek istiyoruz. Gelecekteki bir basıma dahil bir etkinlik istiyorsanız, [email protected] adresine bir e-posta gönderin.

YouTube'da ESI'ye abone olun