League of Legends'da hangi ADC en iyisidir?

Sivir. Efsaneler Ligi.

Efsaneler Ligi. Riot Games'in izniyle.

League of Legends'de tırmanmak için hangi AD Carry'i kullanmanız gerektiğini merak ediyorsanız, katman listelerimizin istatistiksel analizi yardımcı olabilir!

Daha önce üst şerit, orman ve orta şeritle yaptığımız gibi, size şimdiye kadar yaptığımız her AD Carry sıralamasını veriyoruz, League of Legends sıralı listelerimizden birinde (sadece bir yama olsa bile) Onlara ortalama rütbe. Bununla birlikte, meta değişikliklerinde özellikle güçlenip güçlenmediklerini görmek için Yama 8.24'ten 9.10'a kadar sıralamada ne kadar şampiyonluk değiştiğine baktık.

Bir kez daha, güçlü olsalar bile, sıralamalarında yüksek farkları olan şampiyonları tavsiye etmiyoruz, çünkü güçlenirlerse veya meta değişiyorsa daha da zayıflayabilirler. Bunun yerine, son 12 yama boyunca aynı güçte kalan (ortalama olarak güçlü olan) şampiyonları tavsiye ediyoruz. Bu, şampiyonların her zaman OP olacağının garantisi olmasa da, tamamen meta dışına çıkmayacaklarının iyi bir göstergesi.

Diğer rollerde olduğu gibi, bu şampiyonların kaç kez kazanıldığını gördük. direkt meraklıları veya inekleri gelecekte büyük değişiklikler için risk altında olup olmadığını görmek için. Çok fazla ayarlama yapılan şampiyonlar, özellikle de yüksek farkları varsa, dikkatli olmamıza neden olur. Bununla birlikte, düşük miktarda değişiklik içeren şampiyonlar da bizi ilgilendirir, çünkü bu Riot'un belki de elden geçirilinceye kadar onları unuttuğunu gösterir.

Bu amaçla, her şampiyonun gücünü ve uçuculuğunu bildiği kadarıyla gösteren bir grafik hazırladık. Hangi aşamaya düştükleri ve ne kadar iyileştirildikleri ya da sinirlendikleri konusunda daha fazla bağlam sağlayacağız, ancak genel anlamda, hangi şampiyonların daha iyi ve kötü olduklarını aşağıda görebilirsiniz. Lütfen bunun Platinum plus'tan elde edilen verilere dayandığını, bu sıralamanın Gold elo altındaki oyuncular için mutlaka güçlü olmayacağı anlamına geldiğini unutmayın.

Efsanelerin Blog ADC ana kılavuz şeması.

Gördüğünüz gibi, sol üst kadrandaki şampiyonlar, bu 12 yamanın üzerinde çok az bir sapma ile hem sağlam bir sıralamaya sahip olanlardır. Bu şampiyonlar, özellikle soldan yukarı ve daha yakın olan ana için iyi sayılabileceklerdi. Bu kadrandaki şampiyonlar şunlardır:

• Draven (Bir seviye)
  • Sivir (Seviye)
  • Kai’Sa (Seviye)
  • Ezreal (B + seviye)
  • Seğirme (B + seviye)
  • Bayan Fortune (B + seviye)
  • Jhin (B + kademe, yüksek meraklıları)
  • Ashe (B + seviye)

Sol alt kadranda ilerlemek, çoğu kişiden daha zayıf olan ve zayıf kalmaya çalışan şampiyonlardır. Bunlar, size ana tavsiyede bulunmadığımız şampiyonlar çünkü takip ettiğimiz 12 yama için sürekli olarak zayıflardı (bazıları meraklılar bile aldı ve zayıf kaldılar). İçerirler:

• Kog’Maw (C seviye)
  • Tristana (C katmanı)
  • Xayah (C seviyesi, çoklu buff'lar)
  • Varus (C katmanı)
  • Swain (D kademeli, metade tutarlı değil)
  • Ziggs (D katmanlı, sürekli metada değil)
  • Quinn (D kademeli, meta değil)
  • Corki (Sürekli, metada değil)

Sonra, sağ alt kadranda, yüksek varyans seviyesine sahip daha zayıf şampiyonlarımız var. Bunlar, çılgınca güçlüden zayıfa sallanabilen şampiyonlar, ancak genel olarak büyük sorunlara sahip olma eğiliminde. Birden fazla buff veya inek alabilirler veya kısa bir süre için sadece ADC metainde olabilirler (bu şampiyonların çoğu, Cassiopeia, Yasuo ve Pyke gibi) ancak genel olarak orta şeritte tutarlı bir şekilde uygulanabilir değillerdir.

• Karthus (C seviyesi, sürekli metada değil)
  • Heimerdinger (D katmanlı)
  • Cassiopeia (D katmanı)
  • Mordekaiser (D katmanlı, sürekli metada değil)
  • Neeko (D seviyesi, sürekli metada değil)
  • Yasuo (D seviye)

Son olarak, yüksek uçuculuk ve yüksek mukavemetli şampiyonlara sahip olan sağ üst kadranda sahibiz. Bu şampiyonlar, genellikle oldukça güç oldukları için, aynı zamanda inanılmaz derecede zayıf oldukları yamalar olacaksa öğrenmeleri ve bilmeleri iyi olacaklardır. Bu şampiyonlar ortalamadan daha fazla buff veya inek ile hedef alma eğilimindedir.

• Lucian (S seviye)
  • Vayne (A + seviye, çoklu buff / nerfs)
  • Uğursuzluk (Bir seviye)
  • Caitlyn (B katmanı, çoklu buff'lar)
Sonraki: Katman listelerini en iyi şekilde kullanma

Sizin için ilginç olan bu bilgilerden herhangi biri var mı? Draven, Sivir veya Kai’Sa gibi en iyi şampiyonlardan birini seçmeyi planlıyor musunuz?