Twitch Prime üyelerine dört ay boyunca League of Legends ganimetini verdi

28 Mayıs 2019 – Twitch Prime ve Riot Games, Amazon Prime üyelerine bugün başlayacak olan League of Legends için dört aylık içerik sunmak için işbirliği yapıyor.

seğirme-prime-verir-üye-dört ay lig-efsane-loot_01

"League of Legends, yıllardır Twitch'teki en çok izlenen oyunlardan biri oldu ve Riot ile ortaklaşa dört aylık değen League of Legends üyelerine yağmalamak için ortaklık yapmak, gerçekten heyecanlandığımız türden inanılmaz bir içerik."Twitch Prime Direktörü Larry Plotnick" dedi.Prime'ı oyun alanında en iyi anlaşma haline getirmek için çabalıyoruz ve 2019'da büyük bir başlangıç ​​yaptık – üyelerimize bu yıl 900 dolardan fazla oyun ve içerik teklif ettik. Ve bu sadece başlangıç. Bizi izlemeye devam edin, çünkü bu yaz gelecek çok daha fazla iyilik var."

Bugünden başlayarak, Başbakan üyeleri iki rastgele Cilt Parçası, bir rastgele Efsanevi Cilt Parçası ve özel bir Emote içeren bir Rift Herald Kapsülü talep etmek için twitch.amazon.com/leagueoflegends adresini ziyaret edebilir. Üyeler ilk kapsülü talep ettiklerinde, dört ay boyunca her 30 günde bir otomatik olarak bir tane daha alacaklar: Bir Rift Herald'ın Kapsülü, Kırmızı Buff'ın Kapsülü ve Blue Buff'ın Kapsülü, ardından bir Baron Kapsülü. Son kapsül, başka bir rastgele Skin Shard ve seçkin Emote'in üzerine rastgele Kalıcı Legendary Skin içerir.

Başbakan üyeleri ilk kapsüllerini almak ve promosyona kaydolmak için 28 Ağustos 2019 tarihine kadar vakti var. Twitch Prime'ı ücretsiz olarak denemek ve en yeni teklifleri almak için https://www.twitchprime.com adresini ziyaret edin.

Twitch Prime, Amazon Prime'ın oyuncuların evi ve Prime ile birlikte geliyor. Avantajları arasında oyun içi yağma, ücretsiz oyunlar, Twitch'te ücretsiz aylık kanal aboneliği ve Prime üyesi olmanın tüm avantajları bulunmaktadır – ödüllü filmlere sınırsız erişim ve Prime Video ile TV bölümleri; Prime Music, Prime Reading, Amazon Fotoğrafları'na sınırsız erişim; seçkin Lightning Deals, Amazon First Reads ile ayda bir ücretsiz yayınlanmış kitap, Whole Foods Market'te derin indirimler ve 100 milyondan fazla ürün için iki günlük sınırsız ücretsiz gönderim için erken erişim.