100 Hırsızlar LCS 2. Hafta Önizleme • Oyun Haus

Yine bu sefer, LCS Summer Split'in 2. Haftası 8 Haziran'da başlıyor. 0-2'de ikinci haftaya girerken, 100 Hırsızın tabağında çok şey var. İlk iki rakibi olan Counter Mantık Oyun ve Optik Oyun'la ilgili zayıf bir gösteride, Hırsızlar burada 2. Haftada telafi edilecek çok şey var. numara. Ertesi gün, Hırsızlar Clutch Gaming – “Red Rivalry” adını aldı.

Maç 1 – Takım Sıvı

Takım Sıvı - DoubleLift, Jensen, CoreJJ
LoLesports'un İzniyle

Takım olarak 100 Hırsızlar bu zorlu maçın 2. haftasına giren en zor maçlarına gidiyorlar. Saltanat şampiyonu Team Liquid, her zaman 100 Hırsız sayısına sahipti. Şu anda, Hırsızlar Team Liquid'e karşı 2-11. Durduğu gibi, hiç kimse ekibin her zaman ekibe karşı mücadele etmek için mücadele ettiğini gerçeğini inkar edemez. Beklendiği gibi, Team Liquid’in 1. Hafta’da Echo Fox’a karşı oynamasına rağmen, maçın tamamen tek taraflı olması gerekiyor.

Spring Split'teki her iki maçta da, 100 Hırsız, 20 dakikalık işaretle kabaca 5 k altın kaldı. Sadece bu değil, her iki oyun da Team Liquid'i 10 ayarlık bir altın liderliğine götürdü ve objektif kontrolü tamamladı. Karşılaştırma için, 100 Hırsız tarafından ele geçirilen her Ejderha ve Kule için, Takım Sıvısı üç veya daha fazla geri aldı. Ancak, bu bölünme ilk eşleşmesinde farklı olabilir.

Maurice “Amazing” Stückenschneider'i satın aldıktan sonra, Hırsızlar Team Liquid için bir tehdit oluşturmak istiyorlarsa, ormanlarının güçlü yönlerini iyi kullanmaları gerekir. Amazing’in vokal olma ve takımını oyunun başında dikte etme becerisi, takım olarak çalışmak yerine, 100 Hırsızın haritayı Team Liquid'e karşı baskılayabileceği durumlar yaratabilir.

En zayıfları, hala güçlü olmalarına rağmen, bağlantı en üst şerit olacaktı. Kim Kim?Ssumday“Chan-ho ve Jung“darbe“Eon-yeong, kariyerlerinde büyük geçmiş performanslar sergiledi, ancak taşıma eşleşmeleri söz konusu olduğunda, Ssumday en üst sırada. Hırsızlar, haritanın üst tarafındaki Amazing ve Ssumday aracılığıyla Jake Kevin'e karşı baskı yaratabiliyorlarsa “Xmithie“Puchero ve Impact, ve eğer büyük kazanırlarsa, ilk galibiyetlerini almak için açıklıklar yaratabilirler.

Maç 2 – Debriyaj Oyunu

Kırmızı Rekabet. 100 Hırsıza Karşı Clutch Gaming, LCS'ye girmesinden bu yana iki takım için temel bir ürün oldu. Playoff dışı oyunlarda, 100 Hırsız Clutch Gaming'e karşı yüzde 100 kazandı. Rekabetin canlı olmadığını ve tekmelemek her iki tarafa da saygısızlık edeceğini söylemek. Bu haftasonu kendi maçlarına girecekler, her iki takım da 1. Haftadan sonraki sıralamalarda 0-2'de oturuyor. Buna rağmen, Hırsızlar bu maça girerken kendinden emin olmalılar.

Bu iki takım da Optic Gaming ile karşılaştı. Clutch Gaming, Yeşil Duvara karşı daha iyi görünmekle birlikte, her iki takım da şu anda 2-0 olan bir takıma karşı yaşam belirtileri gösterdi. Durum böyle olunca, bütün eşleşmeyi kafasına çevirebilecek bir şey, her iki takımın da orta şeridi olacaktı.

Maç Maçı – Soligo vs. Damonte

100 Hırsız Orta Şerit - Soligo
LoLesports Flickr'ın İzniyle

Clutch Gaming'e karşı olan maçta, orta şerit 100 Hırsızın Clutch'a karşı çizgisini canlı tutabilip koruyamayacağına karar verecek. Max “Soligo” Soong vs. Tanner “Damonte“Damonte, eğer Debriyaj çabalarını yeterince iyi odaklayabiliyorsa, kötüye kullanılabilecek ve parçalanabilecek bir eşleşme olacak. Çaylak statüsü ve Clutch’ın kadrosundaki yeteneği göz önüne alındığında, Soligo bu maça girmekte zorlanıyordu.

Optic Gaming'ye karşı olan maçın nasıl gittiği ile, orta yolda ilerlemeye devam etmek uygulanabilir bir strateji olarak gösterildi. Clutch için ormanın ikilisine odaklanmak ve kendilerini Soligo'ya karşı sürekli olarak orta şeritte kamplamak 100 Hırsız için zorluk yaratabilir. Buna karşılık, 100 Hırsızlar bunu haritadaki Şaşırtıcı yan şeritlere hareket ettirerek avantajlarından yararlanabilirlerse, pek fazla sorun olmayacak. Bununla birlikte, 100 Hırsızlar, Clutch Gaming'e karşı çizgilerini sürdürmeye yetecek kadar çabalarını birlikte toplayabilmelidir.

Tahmin – 100 Hırsız git

2. Haftaya girerken, 100 Hırsızlar Summer Split için ilk galibiyetlerini alabilmelidir. Team Liquid ile olan karşılaşma, Hırsızlar için 1. Haftadakilerden farklı bir görünüm görürsek iki yönlü de olabilir. Olmazsa, bu maç yine Team Liquid için tamamen tek taraflı olmalıdır. Clutch Gaming için, manzaraları hızlı ve kolay bir şekilde yapılmalıdır. Genel olarak 1-3'te bitirmek, zihinsel durumları için 0-4'ten çok daha iyidir. Eğer bir şekilde Hırsızlar bu hafta 0-2'ye giderse, başka bir zihinsel patlamanın gelmesini bekleyin. Yaz Bölünmüş Hafta 2, 100 Hırsızın bu bölünmeyi nasıl bitirdiğini belirler.

Öne Çıkan Görüntü LoLesports Flickr İzniyle

Facebook'taki Oyun Haus'u “Beğen”Takip etDaha fazla spor ve esports makalesi için bizi Twitter'da takip edin

Cody'den daha fazlası için onu takip ettiğinizden emin olun. heyecan!

“Bizim Haus'tan Sizlere”