Zenni Altın Muhafızlar Esport Squad ile Birlikte Çalışıyor

Zenni'de, spor organizasyonlarını seviyoruz. Bu nedenle, son zamanlarda Altın Devlet Savaşçılarının resmi gözlük ortağı olmak için Altın Devlet Savaşçıları Birliği Altın Efsaneler Şampiyonası Serisi üyesi olan Altın Muhafızlar (GGS) ile ortak olduğumuzu duyurmaktan heyecan duyuyoruz! GGS ekibi üyeleri, antrenman ve resmi maçlar sırasında gözlerini FryEye'den korumak için Zenni reçeteli gözlükleri ve Blokz ™ mavi koruyucu camlarımız kullanacak. FryEye, dijital ekranlardan çok fazla mavi ışığa maruz kaldığımızda olur; bu da yorgun, kuru, tahriş olmuş ve bulanık gözlere neden olur. Blokz lensleri, UV ve mavi ışığı dijital ekranlardan, yapay ışıktan ve güneşten koruyarak gözleri korur. Neredeyse berrak mavi engelleyici lensler, ekrana bakarak uzun süre harcayan oyuncular için idealdir.

Mağazaya bak 195421

League of Legends, beş oyuncudan oluşan iki ekibin zafer kazanmak için mücadele ettiği çok oyunculu bir çevrimiçi arena oyunudur. “Profesyoneller Ligi Efsaneleri Ligi” adlı oyun profesyonel lig birkaç bölgesel bölümden oluşuyor. Her bölüm, dünya genelinde 18 farklı dilde milyonlarca hayranına canlı yayın yapan sezonluk maçlara ve turnuvalara katılmaktadır.

Stilleri incele 195421, 4428621

Ortaklıktan vazgeçmek için Zenni, Haziran ayının başında Los Angeles'taki popüler LCS Summer Split başlama bagajında ​​Altın Muhafızlarla bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Blokz lenslerimiz hemen hemen tüm Zenni çerçevelerinde, hem reçetesiz hem de reçeteli olarak kullanılabildiğinden, oyuncuları en sevdikleri Zennis'lerinde kendi tarzlarını sergilemek için sabırsızlanıyoruz. Altın Muhafızlar sezonunun geri kalanını şu adreste takip edebilirsiniz: lolesports.com Blokz ™ yardımı ile rekabet ettikleri gibi.

Stilleri incele 195421, 4428621

okumak resmi basın açıklaması ve Altın Muhafızlarla ilgili daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin!