Valve'dan Dota Underlords zaten oldukça bağımlılık yapıyor ve hızla geliştiriliyor

Test için Dota Underlords ile şimdi ona bir göz attım (Scaine sayesinde!) Ve şimdiye kadar oldukça etkilendim.

Valve, esas olarak ne kadar çabuk kullanılabilir olduklarını ve geri bildirime ne kadar çabuk cevap verdiklerini dikkate alarak “Valve Time” kurallarını yeniden yazmıştır. Zaten ayarladılar, böylece kullanıcı arabirimi için bir Mobil ve PC stili arasında geçiş yapabilir, Linux sürümünü güzel bir şekilde sabitledi (güzel çalışır!), Garip karakter anahatlarını PC sürümünden kaldırmış vb. Gerçekten, Valve'ın ne kadar hızlı tepki verdiğine gerçekten şaşırdım.

Bu görünüşte bir sonraki büyük şey olduğu için Linux oyuncularının Valve sayesinde hemen atlayabildiklerini görmek güzel. Hatırlatmak gerekirse, modun orijinal yaratıcısı Epic Games Store için bağımsız bir sürüm hazırlıyor ve League of Legends geliştiricisi Riot da kendi işini yapıyor.

Temel bir bakış

Hiç bir fikri olmayanlar için: Dota Underlords, Valve'ın popüler Dota 2 Auto Chess oyun modunun bağımsız versiyonudur. Temelde herhangi bir doğrudan kontrolünüz olmayan gerçek zamanlı savaşlarla oynanan bir strateji oyunudur. Dota 2 kahramanlarını toplama turlarından geçiyorsunuz, üçünü bir araya getirip onları daha güçlü kılmak ve ardından tahtaya yerleştirmek. Hazır olduğunuzda, doğrudan kontrolünüz olmadan mücadele ettiklerinden beri en iyisini ummanın zamanı geldi.

Aynı zamanda maksimum seviye on seviyeye ulaşmanızı sağlayan (her oyunu sıfırlayan) bir oyuncu seviyesi sistemi vardır ve her seviye oyun masasına bir kahraman daha eklemenizi sağlar. Maçları kazanarak ya da biraz ilerlemek için Altın harcayarak XP kazanırsınız.

Bu biraz garip, kafa karıştırıcı ve aynı zamanda şaşırtıcı derecede bağımlılık yaratan bir başlangıç ​​olabilir. Kesin olan bir şey olsa da, şu anda Dota 2'deki kadar kötü emiyorum.

Yukarıdaki intro bunun gerçek temel özüdür, ancak bir çok daha oluyor.

Örneğin: Her kahraman, her biri farklı bonuslar veren 23 farklı ittifak ile bir İttifak'a aittir. Bu bonuslar, aynı İttifakın tahtada oyunda yeteri kadar kahramanına sahip olduğunuzda aktif hale gelir. Bazı İttifak bonusları sadece oyunda tek bir kahramana ihtiyaç duyabilirken, diğerleri 2, 3, 4 vb. Durumlarda aktif olur ve meraklıları için çok fazla katman vardır.

İlerlerken, belirli turlarda özel bir eşya kazanma şansı veren bir rakip yerine bir Nötr Dalga ile savaşırsınız. Bu öğelerden bazıları Global değiştiricilerdir, bazıları ise doğrudan kahramanlarınıza (kahraman başına bir öğe) verebilirsiniz. Oradan, oyun temelde üzerinden döner.

Daha çok şey var ve birçok şey değişecek, çünkü hala gelişme aşamasındadır, ancak umarım bu, içine gireceğiniz bir şey olursa size bir tür fikir verir.

Nasıl olsun

Şu anda Dota Underlords'a nasıl erişilir? Dota 2 Battle Pass'ı (9.99 $) almanız, Dota 2'yi yüklemeniz ve Battle Pass'ın etkin olduğundan emin olmanız gerekir. Bir kez yapıldığında, Dota 2 size Dota Underlords'ı kullanmak için oyun içi bir seçenek sunacaktır, böylece kütüphanenize eklenecektir.

Endişelenmeyin, Valve bu ilk stres testi bittikten sonra anons ilanında söyledikleri gibi yaklaşık bir hafta içinde herkese açacaklarını söyledi.

Gelecek

Gelecek bunun için neye sahip? Yeni başlayanlar için, daha geniş sürüm için gerçekten ihtiyaç duyacağı bir ders üzerinde çalışıyorlar. Şu anda, yeni gelenler için oldukça sinir bozucu olabiliyor, bu yüzden Valve'ın eğitiminin iyi düzenlenmiş olmasını umuyorum.

Biraz daha ilginç olabilecek şeyler için, SteamDB, Twitter'daki iki ilginç mesajı tekrar tweetledi. Onlardan biri, belirtmek gibi görünüyor çoklu harita ve başka bir mümkün BattlePass sistemi. Bir BattlePass ile neler sunabileceklerini merak ediyorum, kahramanlar için bir çeşit kozmetik ürün olduğunu farz ediyorum.

Zaten biraz daha hızlı bir oyun kipi olan, faydalanabileceğini düşündüğüm bir şey var. Dota 2 uzun süren oyunlar için oldukça ünlüydü ve Dota Underlords aynı görünüyor. Daha hızlı bir mod hem oyuncunun benimsenmesine hem de oyuncunun elde tutmaya devam etmesine yardımcı olabilir.

Sadece Dota 2 Battle Pass sahiplerine verilebileceği göz önüne alındığında, oyuncu sayıları (SteamDB) oldukça sağlıklı bir seviyede gözüküyor. Erken günler olsa, bu kolayca değişebilirdi. Bununla birlikte, Valve zaten popüler olan bir şeyle birlikte gidiyor ve bu yüzden özellikle erken geribildirim aldıkları için Artifact'ten daha iyi ücret almasını bekliyorum.

GamingOnLinux.com'dan alınan makale.