Otomatik oynatma

Küçük Resimleri Göster

Alt yazıları göster

Son SlaytNext Slayt

FOND DU LAC – Şehrin arenası ve oyun merkezi olan Game On, spor salonunu kapattı.

Oyun On Fond du Lac, 319 Winnebago Drive, “kişisel nedenlerden ötürü” pazar günü son kez kapılarını kapattı, “oyun merkezini eşi Melissa ve küçük oğulları Steele ve Brock ile birlikte yöneten Tim Luedtke.

Game On Ekim 2018'de açıldı ve şehre yeni bir teklif getirdi; Madden, Forza 4, Fortnight, Call of Duty, Legends Ligi ve Super Smash Bros gibi popüler video oyunlarını oynatabileceğiniz bir yer.

Oyun merkezi, müşterileri TV'lerin ve bilgisayar sıralarının önündeki kanepelerden oynamaya ve kendi bilgisayarlarını ve konsollarını birbirlerine karşı yüz yüze getirmeye davet etti. Aralık ayında, 2.000 metrekarelik bir alan, 40'tan fazla koltuk ve oyuncuların birbirlerini yarışmalarını izleyebilmeleri için 12 metrelik bir ekran ile devam ediyor.

Oyun 319 Winnebago Drive Fond du Lac şimdi kapalı. Resimde soldan, sahipleri Tim, Brock, Melissa ve Steele Luedtke. (Fotoğraf: Fond du Lac'taki Oyunun İzniyle)

İşletme boyunca, başarısı başarılı oldu ve 1.8 milyondan fazla takipçisi olan Fond du Lac ve YouTuber Nicks turnuvalarına ev sahipliği yaptı. Wisconsin Lisesi Espor Birliği Derneği Devlet Şampiyonası'nda Nisan.

Pazartesi günkü bir Facebook gönderisinde, işletme geçen yıl boyunca destek veren herkese teşekkür etti ve bunun artık satılık olduğunu açıkladı. İşletmeyi satın almak isteyenlerin gameonfdl.com web sitesini ziyaret etmeleri isteniyor. Ciddi bir alıcı 15 Temmuz'a kadar ortaya çıkmazsa, siteye göre ekipmanın tasfiyesi başlayacaktır.

Sarah Razner ile 920-907-7909 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden iletişime geçin. Onu Twitter'da (@misssarahrazner) takip edin.

STREETWISE: 11:11 Burger & Beignets bu hafta kapıları açan ikinci yer

STREETWISE: Kalbinde Genç: BCI Burke Co. Peters Bulvarı'nda büyümeye devam ediyor

STREETWISE: Mercury Marine, 23.500 feet kare büyüklüğünde bir dökümle genişletti

Bu haberi okuyun veya paylaşın: https://www.fdlreporter.com/story/money/2019/06/18/fond-du-lacs-esports-center-game-now-closed-streetwise/1487919001/