Önbellek yaratıcısı FMPONE başka bir güncelleme veriyor, haritayı tamamlıyor – Haberler – CS: GO

Steven R. 25 Haziran 2019

Önbellek en yeni sürümü yakında geliyor olabilir.

Önbellek yaratıcısı FMPONE, popüler Counter-Strike: Global Offensive haritasını yeniden tasarlamadaki ilerlemesini takip ediyor ve yeni bir tweetten yola çıkarak gerçekten de yapılabilir. En son güncellemede, her alanda bir onay işareti bulunan mini haritanın bir fotoğrafını yayınladı:

FMPONE Önbellek yeniden işleme güncelleme ilerlemesi

Başka bilgi verilmedi, ancak bu haritanın elden geçirilmesini tamamladığını gösterebilir. Ancak bu, Vertigo'ya karşı korkan CSGO oyuncularının iyimserliğine kesinlikle neden olsa da, bu güncellemeye gelince oldukça gizemli bir şey var.

T spawn alanının üstünde, “apple” kelimesi görüntünün arka planında görülebilir. Tweet'in yanı sıra, FMPONE bir elma emojisinden başka bir şey içermeyen bir yazı daha yaptı. Ek olarak, cennet üzerindeki kontrol işaretleri, B bomba sahasına ana giriş ve güneş odasının tümü yeşil yerine kırmızıydı.

Doğal olarak taraftarlar, bunların ne anlama gelebileceğine dair teoriler sunmak için hızlı davrandılar.

Popüler bir teori, B bomba sahasını çevreleyen alanların, biraz da ağaç odasına benzer şekilde büyüyeceği idi. Diğerleri, büyük açıklamanın bu Eylül ayında ESL One New York'taki "Büyük Elma" ya geleceği anlamına gelebileceğini merak etti. Başka bir teori ise, bir kadının radyoaktif yabani elma yemesi için Çernobil'e gittiği rezil YouTube videosuna yapılan bir referans.

Ve elbette, bazıları bunun CSGO'nun bir iOS versiyonunun geldiği anlamına gelebileceği konusunda şaka yaptı.

Peki dünya cevabı ne zaman bulacak? Bu belirsizliğini koruyor. Harita ne zaman açılacak? Ne yazık ki, bu daha da gizemli kalıyor.

Önbellek, Mart ayında profesyonel CSGO harita rotasyonundan aniden çekildi ve yerine Vertigo geçti. Tepki hemen olumsuzdu, ancak Vertigo'nun profesyonel rekabet için hazır olmadığını kanıtladığından zaman içinde daha da yoğunlaştı. Bu, her türlü oyuncunun Cache hakkında nostaljik ağda ve yakın dönüş için dua etmesiyle sonuçlandı.

Önbellek tamamlanmış gibi görünse de, yeniden tasarlanan haritanın resmi sunuculara ne zaman varabileceği konusunda bir tahmin var. Umarım daha fazla bilgi yakında gelecek.