Team Liquid, Marvel ile bir araya geldi, özel Avengers formalarını ortaya çıkardı – Haberler – LOL

Olivia R. 27 Haziran 2019

Team Liquid, Marvel Entertainment ile yepyeni bir stratejik ortaklık olduğunu açıkladı.

Ortaklık, Rift Rivals: NA ve AB bugün açıklandı. Team Liquid'in League of Legends takımı özel tasarlanmış Captain America'nın rekabetçi formalarıyla sahneye çıktı. Eşi benzeri olmayan bir forma acil bir gösterici olmasına rağmen, ortaklığın sahip olduğu tek şey bu değil.

Önümüzdeki birkaç ay boyunca Team Liquid, daha fazla özel merchendise ve diğer içerik geçitlerini bırakmak için Marvel ile ortak olacak. Şimdiye kadar, bu gelecekteki geçit ürünleri hakkında başka bir bilgi bulunmamakla birlikte, Marvel kahramanından esinlenilmiş formalar zaten Team Liquid'in mağazasında mevcut.

Avengers: End Game'den ilham alan mevcut tasarımlara göz atın:

Team Liquid Marvel işbirliği Iron Man

“Yine de OG. Saf gücü pompalayan bir kalbin olduğunu göstermekten gurur duyuyoruz” açıklamasını yaptı. “Bu, bir sonraki seansınıza güç veren ve Team Liquid'e dünyaya bağlılığınızı göstermek için kullanılan bir mayo.”

Team Liquid Marvel işbirliği Son Oyun

"Birden fazla dijital alemdeki en iyi kahramanları şan için savaşmak üzere bir araya getiren Team Liquid, dünyanın her köşesinden en iyisini temsil ediyor: CSGO hayranı veya Smash oyuncusu olsanız da "Team Liquid dedi.

Formaların tümü özelleştirilebilir. İlk koleksiyonda ortaya çıkan iki tişört de vardı.

Bu Marvel Entertainment'ın esports endüstrisi içindeki ilk ortaklığıdır. Bu iddialı geçit aynı zamanda Marvel ve bir spor takımı arasındaki ilk işbirliğidir.

Bu büyük haber bu haftanın başlarında takas edildi. Team Liquid, “Project Whirlwind. Bu şifreli tweet'in yanıtlarına göz atarak, çoğu insanın etkinliğin ne olabileceğini bile bilmiyordu.

Team Liquid'in League of Legends takımı şu anda Kuzey Amerika LCS takımlarının LEC'den Avrupa taraflarıyla çarpıştığı Rift Rivals'a katılıyor. Sıvı önümüzdeki hafta normal LCS yarışmasına devam edecek ve şu anda iç ligde ilk sırada yer alıyor.