Soğuk algınlığı olmadan gelecek MIBR için nelere sahip?

Bu hikaye aslen ESPN Brezilya tarafından basıldı ve Portekizce'den çevrildi.

Brezilyalı Counter-Strike ekibi MIBR Cuma günü yaptığı açıklamada Marcelo "coldzera" David'in takımın ilerleyeceği planlarının bir parçası olmadığını söyledi. ESL Köln, uzun zamandır arkadaş ve takım arkadaşları Fernando "fer" Alvarenga, Gabriel "FalleN" Toledo ve Epitacio "TACO" Melo adlı oyuncunun son turnuvasıydı.

Taraftarlar, Blast Pro Serisi: Los Angeles'ta (13-14 Temmuz) ve IEM Chicago 2019'da (18-21 Temmuz) Brezilya takımı için coldzera'yı çalışırken görmeyi umuyorlardı. Ricardo, "ölü" Sinigaglia – MIBR'nin menajeri – Cuma günü, dünyadaki eski iki kez en iyi oyuncunun "artık MIBR'nin başlangıçtaki listesinde bulunmadığını ve derhal etkin bir şekilde bankta yer aldığını" açıkladı.

Salı günü, coldzera Twitter'da “Bu karar bir yıldan uzun süredir aklıma geldi.” Dedi. 2018'de takımdan ayrılmak istedim, ama daha iyi olabileceğimize inandığım için kaldım. yenilgiler, tartışmalar ve diğer konular beni parçalara ayırıyordu. "

Dead, coldzera'nın ekibin Almanya'daki düşük performansından sonra "transfer edilmek istediğini" ifade ettiğini belirtti. Ayrıca yöneticiye göre, coldzera "sundu [MIBR] sezonun geri kalanını ve bir sonraki Binbaşı'yı dışarıda oynama seçeneği. ”Ancak, MIBR yeniden yapılanma sürecine başlamanın zamanı geldiğine karar verdi ve onu sıktı.

Ortaya çıkan açıklama, HLTV.org 'un MIBR' nin önümüzdeki iki şampiyona için bir dolgu kullanacağını bildirmesinden birkaç dakika sonra gerçekleşti – baş antrenör Wilton "zews" Prado. Rapora göre, oyuncular ve çalışanlar Salı günü coldzera'nın geleceği konusunda fikir birliğine vardılar.

HLTV.org Pazar günü, coldzera'nın MIBR'ye ya şablon olmak ya da başka bir kuruma katılmak istediğini bildirdiğini açıkladı. Bu rapora göre, coldzera son sonuçlardan hüsrana uğradı – MIBR bu yıl hiçbir son diziye ulaşamadı – ve kişisel sebepler de talebi motive etti.

HLTV'nin raporundan bir gün sonra, coldzera sosyal medyada yayınlandı. Bir takipçiye cevap verdi, "pratik yapmaya devam etmesini ve Binbaşı'da oynamayı teklif ettiğini" belirtti. [other players] "Coldzera, izin verildiğinde bir açıklama yapacağını söyledi." Ben herkesin duymak istediğini söyleyeceğim "dedi.

Bundan sonra, Brezilyalı Counter-Strike topluluğu, MIBR oyuncularının sosyal medyada yayın yapmaya ve yayın yapmaya devam etmelerini izledi. Fer, canlı yayında, cumartesi günü başlayan Blast Pro Serisi: Los Angeles'ı kazansa bile, Coldzera'nın hala MIBR ile birlikte olacağını "şansın olmadığını" söyledi.

Zews, şu ana kadarki tek seçenek – Starladder Berlin'deki MIBR'nin coldzera'sinin yerini aldı. Ancak, bu bir anlaşma değil. Kayıt süresinden sonra kadrodaki bir değişiklik sadece acil durumlarda komite tarafından kabul edilir – ve böyle olmaz.

Bu ilk önce Mais Esports tarafından, coldzera'nın istediğini açıklamasından sadece iki gün sonra bildirildi. Bir Starladder yetkilisi, takımdan ayrılan bir oyuncunun acil durum oluşturmadığını doğruladı. Bununla birlikte, MIBR'nin Yıldız Şefi için iki seçeneğe sahip: soğukta son bir kez – olası olmayan – veya diskalifiye edilmek üzere son kez oynadı.